Search

Pretvorite bilo koje mjesto u ured!

Pretvorite bilo koje mjesto u ured!

Uz Samsung Galaxy Note8 i DeX Station

Image: PR

Prepoznatljivi veliki zaslon, S Pen olovka, vrhunska kamera te niz jedinstvenih značajki i karakteristika Galaxy serije, koje su zauvijek redefinirale korisničko iskustvo, sve to čini pametni telefon Samsung Galaxy Note8 uređajem namijenjenim korisnicima koji žele postići više...

A to između ostalog, možete postići kombiniranjem Galaxyja Note8 s DeX Station, uređajem dizajniranim s namjerom da unaprijedi učinkovitost profesionalaca u pokretu bez nužnog nošenja više mobilnih uređaja. Samsung DeX Station pruža iskustvo korištenja stolnog računala. On je zasnovan na Android operativnom sustavu te omogućuje korisnicima jednostavan pristup aplikacijama, uređivanje dokumenata, pretraživanje interneta, gledanje video zapisa, odgovaranje na poruke i još mnogo više. Naravno, sve to izravno s pametnog telefona, no na većem zaslonu uz uporabu tipkovnice i miša.

Samsung DeX Station korisnicima omogućuje da budu iznimno produktivni te svojim mogućnostima i performansama odgovara na potrebe korisnika u današnjem ubrzanom svijetu, kada vrlo često svako mjesto na kojem se nađu moraju pretvoriti u ured. Sve profesionalce posebno će oduševiti činjenica da je DeX Station kompatibilan s Microsoft Office i Adobe mobilnim aplikacijama, uključujući Adobe Acrobat Reader mobile i Lightroom, omogućavajući funkcionalnosti poput onih na stolnom računalu i korisničko sučelje koje je prethodno bilo nedostupno na pametnim telefonima. Također, Samsung DeX Station pruža povezivost koju profesionalci traže, uključujući dva USB 2.0 utora, Ethernet, USB tip-C priključak za struju i ventilator za hlađenje.

Pretvorite bilo koje mjesto u ured! (фото 1)

Uz Samsung DeX Station, profesionalci mogu biti apsolutno sigurni da su njihov pametni telefon i podaci zaštićeni Samsung Knox sigurnosnom platformom ugrađenom u pametni telefon. Potrebno je naglasiti i da korisnikovi mobilni podaci neće biti preneseni s uređaja na stolno računalo, što predstavlja dodatnu razinu sigurnost.

Kako bi počeli raditi korisnici jednostavno moraju umetnuti svoj Samsung pametni telefon u DeX stanicu, koja povezuje pametni telefon s monitorom kompatibilnim s HDMI kablom, i bilo kojom tipkovnicom i mišem koji podržavaju povezivanje putem Bluetooth-a, USB-a ili RF-a.

Samsung DeX Station u kombinaciji s Galaxy Note8 redefinira ono što pametni telefon može učiniti kako bi profesionalcima u pokretu omogućio ultimativnu produktivnost gdje god se nalazili.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više