Search

Preuzmite kontrolu u svakom trenutku i na svakom mjestu

Preuzmite kontrolu u svakom trenutku i na svakom mjestu

Samsung AddWash perilica rublja

Tekst: Promo

Image: PR

Priznajte, koliko vam se puta dogodilo da ste upalili perilicu rublja samo zbog one divne bluze koju želite sutra odjenuti i u njoj zabljesnuti na sastanku? A kad ono, sve je u perilici osim nje…

Koliko puta vam se to puta dogodilo? Vjerojatno previše puta. I ne samo da ste zaboravili bluzu, vjerojatno vam se dogodilo i da je jedna čarapa ostala vani dok se druga već ozbiljno vrtjela i prala u bubnju. Takvih i sličnih momenata je mnogo. OK, nije situacija zbog koje će svijet stati, priznajemo, no znati da postoji mogućnost da program na perilici pauziramo (bez da nam kupaonicu preplavi voda) i ubacimo ono što smo zaboravili je i više nego sjajna.

Preuzmite kontrolu u svakom trenutku i na svakom mjestu (фото 1)

Naime, stručnjaci tvrtke Samsung dosjetili su se kako doskočiti ovom problemu i proizveli perilicu za rublje AddWash, koja zahvaljujući manjim vratašcima na bubnju omogućuje praktično dodavanje odjeće tijekom ciklusa pranja, bez potrebe za ponovnim pokretanjem ciklusa perilice. U slučaju da ste ručno prali neki osjetljiviji komad odjeće u svakom ga trenutku možete ubaciti u Samsungovu AddWash perilicu, kako biste ga dodatno isprali, kao i dodati omekšivač za rublje u bilo kojem trenutku ciklusa pranja perilice.

Preuzmite kontrolu u svakom trenutku i na svakom mjestu (фото 2)

I tu nije kraj posebnostima ovih perilica. Primjerice, dok sjedite i ispijate kavu s prijateljicom, obavljate kupnju, na roditeljskom ste sastanku ili slično, zahvaljujući nizu značajki kojima je moguće upravljati putem Android ili iOS operativnih sustava, u svakom trenutku možete pratiti ciklus pranja te dobiti obavijest o početku idućeg ciklusa pranja. AddWash inovativne perilice za rublje imaju najvišu energetsku oznaku A+++ koja vam omogućuje uštedu novca i energije.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više