Traži

Prvi Tesla \"destinacijski punjač\" u Hrvatskoj nalazi se u Esplanade Hotelu

Prvi Tesla "destinacijski punjač" u Hrvatskoj nalazi se u Esplanade Hotelu

Prvi u Hrvatskoj i u regiji


Fotografija: PR

Prvi u Hrvatskoj i u regiji, Esplanade Hotel gostima nudi Tesla "destinacijski punjač", pa tako vlasnici Tesla automobila od sada u Esplanadi mogu besplatno napuniti svoje Tesla električno vozilo

Kako je i u prošlosti redovito prvi predstavljao javnosti trendove u hotelijerstvu, ali i životnom stilu, hotel Esplanade još je jednom dokazao da prati najnovije svjetske trendove i standarde u implementaciji luksuznih usluga. Esplanade Zagreb Hotel u suradnji s Tesla Motors ponosno objavljuje kako u svojoj ponudi, kao prvi hotel u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, svojim gostima, vlasnicima Tesla električnih automobila, nudi mogućnost besplatnog punjenja njihovih vozila putem Tesla "destinacijskog punjača".

Nakon SAD-a i Azije, ovih je dana u Europi službeno pokrenut program destinacijskog punjenja - tzv. "Destination Charging" te je najavljeno otvaranje 150 novih lokacija za punjenje, među kojima je i hotel Esplanade. Implementirajući "destinacijski Tesla punjač" hotel Esplanade pridružio se tako brzo rastućoj mreži pomno selektiranih mjesta koja se nalaze u okviru ovog programa. Kroz "destinacijski program punjenja" Tesla se tako udružuje s hotelima, resortima i restoranima diljem svijeta, nudeći im priključke za punjenje kao posebnu uslugu i dodanu vrijednost za goste, omogućujući pritom vlasnicima Tesla vozila da bez naknade napune svoja vozila, na mjestima na kojima žele ostati nekoliko sati ili prenoćiti.

"Destinacijsko punjenje" Tesla električnih automobila uz pomoć punjača snage 22kW svakim satom punjenja omogućuje automobilu vožnju za dodatnih 100 km. Kompletno punjenje automobila traje otprilike nekoliko sati te je besplatno za goste hotela. Model S koji se nalazi u sklopu hotela Esplanade nudi mogućnost vožnje do 550 km po jednom punjenju.

Od 27. travnja hotel Esplanade nalazi se, kao i drugi Tesla destinacijski punjači, na Tesla interaktivnoj web stranici koja je ujedno lako dostupna putem GPS-a, koji se nalazi u navigacijskom sistemu Tesla softwarea. On se redovito bežično obnavlja, tako da vlasnici Tesla vozila mogu jednostavno i lako preko 17-inčnog zaslona putem dodira planirati vožnju i izlete, te locirati hotel i mjesta na kojima su postavljeni punjači. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor