Search

Ringly – pametni prsten!

Ringly – pametni prsten!

Nosiva tehnologija


Image: ringly.com

Zanimljiva modno-tehnološka inovacija

Čini nam se da je tržište preplavilo puno nosivih tehnoloških proizvoda koji nas zapanjuju količinom karakteristika koje sadrže.  Međutim, nijedan dosad, u moru tehnoloških noviteta, nije bio više chic od Ringlyja. Ringly je prsten od 18-karatnog zlata s plemenitim i polu-plemenitim kamenjem. Brend je osnovala Christina Mercando, bivša voditeljica proizvoda tvrtke eBay.

Ovaj pametni prsten sinkronizira se s vašim pametnih telefonom. Prsten vibrira i svijetli kako bi vas informirao o porukama, obavijestima i propuštenom pozivu ili čak nepročitanoj e-pošti. Ringly koristi Bluetooth način spajanja te nakon povezivanja šalje obavijesti putem vibracije i svjetla.

Ringly – pametni prsten! (фото 1)
Službena aplikacija koja je dostupna za iOS i Android prilagođava se vašim željama prema tome koliko informacija želite da vam prsten prenese. Također, možete odabrati koliko često i u kojim bojama želite primati obavijesti te birati boje za svaku stavku. Cilj ovog izuma jest omogućiti vam da se maknete i odmorite od vašeg telefona te dobivate samo one informacije koje smatrate bitnima, kao hitni poziv iz ureda.

Ringly – pametni prsten! (фото 2)

Ako ne možete pronaći svoj telefon, moći ćete dodirnuti vaš prsten te će vaš telefon uzvratiti vibracijom kako biste ga što prije našli u slučaju da ste ga zametnuli. Prsten dolazi u četiri boje, a možete ga nabaviti po cijeni od 195 ili 260 američkih dolara.

Ringly – pametni prsten! (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više