Search

Sedam najboljih aplikacija za ljetne festivale

Sedam najboljih aplikacija za ljetne festivale

Koristan vodič za preživljavanje


Image: prosperityproject.ca
Image: buro247.hr arhiva

Sezona ljetnih festivala je odavno počela te se svaki tjedan događa nešto novo. Dok ćete većinu vremena uživati u pripremama za festival, dobroj glazbi, ugodnoj atmosferi, zasigurno ćete u određenom trenutku trebati pomoć svog pametnog telefona

Za vas smo pripremili osam najboljih aplikacija koje će vam dobro poslužiti, a neke od njih zasigurno će vas i zabaviti. 

Battery HD +

Kako biste što dulje uživali u festivalu te u mogućnostima svog pametnog telefona, Battery HD+ će vam pomoći da u svakom trenutku znate koja aktivnost troši najviše baterije te procjenjuje koliko vam vremena preostaje dok se ista u potpunosti ne isprazni.

Find My Friends

Festivali obično nude više pozornica s odličnim koncertima. Kako se ukusi razlikuju, vrlo je vjerojatno da ćete se odvojiti od prijatelja. S pomoću FMF aplikacije, koja bilježi zadnju lokaciju vaših prijatelja na karti, nećete imati problema vratiti se u njihovo društvo.

Audibly
Povežite svoje iOS uređaje te se uz ovu aplikaciju, koja istovremeno pušta glazbu na svim uređajima, zagrijte za nastupe omiljenih glazbenika na putu do festivala.

First Aid App 
Aplikacija koja će vam uvijek biti od velike pomoći, čak i nakon završetka festivala. Ona sadrži jednostavne savjete i video zapise koji vam mogu olakšati rješavanje problema medicinske prirode, uključujući saniranje rana i opekotina pa čak i gušenje. Dobro je znati da nije potrebno biti spojen na internet kako bi aplikacija radila.

Sedam najboljih aplikacija za ljetne festivale (фото 1)

WaterLogged
Za vrijeme ljetnih festivala, visoke su temperature neizbježne pa je potrebno unijeti dovoljnu količinu vode u organizam kako ne biste dehidrirali. WaterLogged prati unos vode te vam sugerira koliko tekućine trebate unijeti kako biste zadovoljili dnevne potrebe.

Polamatic
Zabavna aplikacija koja će vaše fotografije pretvoriti u polaroide te će vam pomoći sačuvati uspomene s retro prizvukom.

BlaBlaCar
Izvrsna aplikacija za prijevoz koja funkcionira kao pouzdana zajednica za vozače sa slobodnim mjestima i putnike koji traže prijevoz. Zahvaljujući predanoj korisničkoj usluzi, vrhunskoj web i mobilnoj platformi te rastućoj bazi korisnika, BlaBlaCar mnogobrojnim članova omogućuje društveno i štedljivo putovanje. Aplikacija surađuje s europskim ljetnim festivalima, dok se njihov info kutak može pronaći na Motovun Film Festivalu i na Špancirfestu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više