Search

Simpatičan mali punjač za Apple sat

Odlična kampanja na Kickstarteru


Image: buro247.ru

Vremena neatraktivnih i jednoličnih punjača za pametne uređaje su prošla. I to ponajviše zahvaljujući kreativnim pojedincima diljem svijeta koji danonoćno marljivo rade na svojim zanimljivim novim projektima. Jedna od njih je i Vivene Muller i njezino simpatično malo "čudovište"

Crowfunding kampanje jedna su od onih sjajnih prednosti modernog doba koju možemo zahvaliti sveopćoj umreženosti cijelog svijeta. Tako mali nezavisni kreativci diljem svijeta dobivaju priliku predstaviti svoje projekte, inicijative, vrijedne akcije. Jedna simpatična kampanja nedavno se pojavila na Kickstarter platformi, a pronaći ćete je pod imenom WATCHme – koja dolazi u obliku malih bića u nekoliko boja s jednim velikim okom. Ovdje se zapravo radi o punjačima za Apple sat na se čijem zaslonu, kad ga postavite na punjač, pojavljuje veliko oko, pretvarajući tako ovaj mali uređaj u simpatično malo "čudovište". 

Ovaj uređaj, ako kampanja uspije prikupiti dovoljno novaca, prodavat će se po cijeni od 21 do 30 dolara, a dolazi u trima bojama – crnoj, bijeloj i žutoj – s time da se dijelovi mogu i međusobno kombinirati.

Simpatičan mali punjač za Apple sat (фото 1)

Simpatičan mali punjač za Apple sat (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više