Traži

Sjećate se Game Boya? Uskoro izlazi nova verzija i već se nalazi na našem popisu želja

Sjećate se Game Boya? Uskoro izlazi nova verzija i već se nalazi na našem popisu želja

Zvuči fantastično

Tekst: L.L.


Fotografija: Analogue

Sjećate li se s nostalgijom dana provedenih u pokušajima savladavanja igrica na svom Game Boyu, za vas imamo dobre vijesti. Jedna je američka kompanija oživjela omiljeni gadget iz djetinjstva, dala mu novo ruho i mrvicu ga unaprijedila te na genijalan način razveselila svijet. Riječ je o Analogue Pocketu, kako se danas zove moderna inačica Nintendo Game Boya, sadrži više od 2500 igrica, proizvodi ga kompanija Analogue i sve je što nam ove zime treba.

Sjećate se Game Boya? Uskoro izlazi nova verzija i već se nalazi na našem popisu želja (фото 1)

Dizajn modernog Game Boya je minimalistički, baš kao i kod onog kojeg se sjećamo iz djetinjstva, a za razliku od tadašnjeg izdanja, nova verzija ima ekran visoke rezolucije s nevjerojatno jarkim bojama, kvalitetne zvučnike, a puni se putem USB kabla. Sjajna je vijest da na njemu možete stvarati čak i glazbu.

Ove se godine inače obilježava 30 godina od kad je originalni Game Boy izašao na tržite. Trenutak koji su iz Analogue kompanije odabrali za lansiranje ove moderne inačice upravo je savršen, a da su toga svjesni potvrđuje i izjava u kojoj su poručili kako zbilja ne postoji bolji način ni vrijeme za istraživanje povijesti igrica od ovog u kojem se trenutno nalazimo. Analogue Pocket bit će dostupan tek 2020. godine i to po cijeni od 199 američkih dolara. Kako do njega, saznati možete na stranici kompanije Analogue.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar