Search

Slušalice Beats by Dr. Dre u zlatno-ružičastom izdanju

Slušalice Beats by Dr. Dre u zlatno-ružičastom izdanju

Savršen dodatak za pripadnice nježnijeg spola


Ružičasto-zlatna boja jedna je od onih na koju rijetko ostajemo ravnodušne, a u kreativnom timu brenda Beats by Dr. Dre to jako dobro znaju. Predstavljamo vam prekrasne slušalice u kombinaciji bijele i zlatno-ružičaste

Ako i stavimo po strani prelijep dizajn slušalica bisernog sjaja u zlatno-ružičastom tonu, nove Beats by Dr. Dre Solo² bežične slušalice i urBeats in-ear slušalice koje savršeno sjedaju u školjku uha mogu se pohvaliti i novim značajkama koje će se svidjeti svim audiofilima. Poboljšana akustika, 12 sati rada, mekani rubovi i najbolje od svega – potpuna bežična sloboda. Iako će netko reći da je Bluetooth tehnologija pomalo zastarjela, svi koji muku muče sa zapetljanom žicom, opredijelit će se za ovu bežičnu verziju. A dodatna prednost je što se mogu vrlo lako sklopiti pa će stati u svaku torbicu.

Slušalice Beats by Dr. Dre u zlatno-ružičastom izdanju (фото 1)

Slušalice Beats by Dr. Dre u zlatno-ružičastom izdanju (фото 2)

Ako vas to nije uvjerilo u kupovinu slušalica Beats by Dr. Dre, u ponudi su i urBeats slušalice koje se umeću u uho i koje krasi jednako lijep dizajn u kombinaciji ružičasto-zlatne i bijele boje, pojačani bassovi, ugrađen mikrofon za nesmetano primanje poziva dok slušate omiljenu glazbu i kabel koji se (uglavnom) lako otpetljava. 

Slušalice Beats by Dr. Dre u zlatno-ružičastom izdanju (фото 3)

Slušalice Beats by Dr. Dre u zlatno-ružičastom izdanju (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više