Search

Spremate se na put? Ovih pet besplatnih aplikacija omogućit će vam sjajan i bezbrižan provod

Spremate se na put? Ovih pet besplatnih aplikacija omogućit će vam sjajan i bezbrižan provod

Planiranje putovanja nikad nije bilo lakše

Tekst: L.L.


Image: Unsplash

Planirate li ovih dana novo putovanje, pet aplikacija koje smo odabrali uvelike će vam olakšati svaki dio tog plana. Od upisivanja datuma i vođenja detalja putovanja, preko organizacije smještaja i prijevoza, snalaženja na novom terenu, pa sve do najboljih mjesta za provod, na listu smo ih stavili baš sve.

TripIt

S planiranjem putovanja krenite na pravilan način, bilježite baš sve što vam padne na pamet pa kasnije napravite selekciju onoga što ste zbilja u mogućnosti posjetiti. Aplikacija TripIt pomoći će vam da u detalje isplanirate svoje putovanje, a ponudit će vam i najprihvatljivije letove prema željenoj destinaciji. Osim toga, TripIt vam može pomoći da baš nikad ne zaboravite na dogovore i rezervacije koje ste napravili prije puta, a upozorit će vas i na nedostatke pojedine destinacije u datom trenutku.

Airbnb

Želite li na ovom putovanju odsjesti na nekom od brojnih originalnih mjesta diljem svijeta, zaboravite na hotele, instalirajte Airbnb aplikaciju i pronađite savršen smještaj koji će vam, osim komfora, pružiti i mogućnost da iskusite autentični način života stanovnika lokacije koju ste odabrali. Ono što nas posebno veseli jest činjenica da putem Airbnb-a možete rezervirati baš svaki tip smještaja, od manjih stanova, do raskošnih vila, a u nekim zemljama dostupan je čak i najam bazena.

 

 

Skyscanner

Možda nedovoljno poznata, aplikacija Skyscanner idealna je za samostalnu organizaciju puta. Ponudit će vam najbolje kombinacije letova, hotela i prijevoza u mjestima na koja odlazite i već ona sama bit će dovoljna da organizirate putovanje u cijelosti. Također, instalirati je možete i prije odlaska na put te uključiti obavijesti pomoću kojih ćete na najlakši način saznati sve o smanjenju cijena letova, smještaja i drugih slatkih briga kada su u pitanju putovanja.

TripAdvisor

Za TripAdvisor zasigurno ste već čuli, no važno je dodati kako je u pitanju jedna od onih aplikacija koju na putovanjima svakako trebate imati na svom mobitelu. Najbolji restorani, muzeji, izletišta i pregršt drugih pogodnosti prema ocjenama ostatka korisnika najbolji su način da iskusite nešto novo, ali provjereno. TripAdvisor broji više od 315 milijuna korisnika te oko 500 milijuna recenzija hotela, restorana i atrakcija što ga svakako svrstava u jedan od obaveznih dodataka svakom putovanju.

 

 

Google Maps

Kada stignete na lokaciju, najbolji prijatelj mogla bi vam postati upravo aplikacija Google Maps. Jednostavna za korištenje, a iznimno korisna kada se jednom nađete na nepoznatom terenu, ova aplikacija bit će idealna kako za putovanja automobilom, razgled novih gradova, tako i za što jednostavnije snalaženje u javnom prijevozu u stranim zemljama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više