Traži

Stižu nam tri nova filtera na Instagramu

Stižu nam tri nova filtera na Instagramu

Za još bolje fotografije


Fotografija: buro247.ru

Instagram nas ne prestaje razveseljavati novitetima. Danas vam predstavljamo tri nova filtera i mogućnost korištenja emojija u sklopu hashtag oznake

"Filteri čine neodjeljiv dio Instagram iskustva od njegovih samih početaka na mreži. Filteri pružaju mogućnost obrade fotografija kako bi se njima što vjernije prenijela ljepota objekta u stvarnosti", objavili su iz press službe kompanije Instagram.

S pomoću novog filtera pod imenom Lark moći ćete utišati crvene tonove na slici kako biste naglasiti ljepotu pejzaža na slici; filter Reyes pružit će vam mogućnost stvaranja vintage efekta, a filter Juno odlično će poslužiti kao alat za korekciju portretnih snimki jer smanjuje zelenkaste tonove fotografije, a naglašava tople crvene i bijele tonove za što bolju kvalitetu i živahnost portreta. 

Uzbudljiva novost je i mogućnost korištenja emojija u sklopu hashtag oznaka. Instagram ide ukorak s vremenom i pomno prati trendove komunikacije na društvenim mrežama te ih uključuje na svoju platformu kako bi korisnicima omogućio što bolje iskustvo. Filteri su dostupni već danas pa požurite i ažurirajte svoju verziju Instagrama za što bolje fotografije!

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor