Search

Tko vas sve špijunira? Instagram uvodi opciju zbog koje je zavladala panika

Tko vas sve špijunira? Instagram uvodi opciju zbog koje je zavladala panika

Netko je odlučio začiniti famoznu i svima omiljenu opciju Instagram Stories


Image: screenshot

Svi oni koji ponekad potajno "screenshotaju" tuđe Instagram Storyje uskoro će morati dobro promisliti hoće li to ikada više napraviti. Naime, Instagram će vas u tom slučaju "cinkati"!

Neka digne ruku onaj tko to nikada nije napravio - screenshotao nečiji Instagram Stories ili bilo koju drugu tuđu insta objavu? Naravno, svi smo i još uvijek ćemo (a možda neki nakon ove informacije i neće više), bilo da si nešto želimo spremiti u mobitel kao podsjetnik, inspiraciju (jer Stories ima vijek trajanja 24 sata, što je u tom slučaju sasvim legitiman potez) ili ako pak želimo s nekim nama bliskim podijeliti neku "sočnu" foto-video informaciju za koju smo smatrali da nije dobro da prođe samo tako ispod radara. I kao da već nije bilo dovoljno to da vi može vidjeti tko je sve pogledao vaš Stories (nekima naprotiv itekako dovoljno za ego), odnosno da vi znate da osoba čiji ste Stories pogledali to zna, Instagram je odlučio otići korak dalje zbog čega su ovih dana gorjele društvene mreže i zavladao sveopći hejt prema novoj opciju koju sada žele uvesti. 

Da, ne tako davno već je bilo govora o tome kako će Instagram plasirati notifikaciju, odnosno dojaviti osobi čiji ste Stories screenshotali, no tada to nismo baš toliko ozbiljno shvatili. Bolje rečeno, svi smo brzo međusobno isprobali i testirali te jednakom brzinom odahnuli kada smo shvatili da je riječ samo o glasinama. Ali, prema posljednjim i vrlo detaljno opisanim (i rekli bismo, provjerenim informacijama) čini se kako je uvođenje te nemilosrdne opcije izglednije no ikad i da će se vrlo brzo implementirati i u naše profile. Kratko rečeno, što si screenshotao si screenshotao (smijeh).

Tako bi se na dosadašnjem popisu osoba koji su pogledali vaš Stories trebala pojaviti jedna mala izmjena, a ta je da se pored imena osobe koja je screenshotala vaš Stories pojavljuje ikonica sunca što upućuje na njezin čin. I dok su neki na ovo ostali posve ravnodušni i odmahnuli rukom, većini se digla kosa na glavi jer će upravo tom insta nadogradnjom biti narušena njihova "stalkerska" anonimna rutina, do koje naravno, itekako drže i kojom se hrane.

Tko vas sve špijunira? Instagram uvodi opciju zbog koje je zavladala panika (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više