Search

Tomislav Pancirov je među prvima u regiji nabavio iPhone 11 Pro. Ovo su njegovi dojmovi...

Tomislav Pancirov je među prvima u regiji nabavio iPhone 11 Pro. Ovo su njegovi dojmovi...

Recenzija novog Apple uređaja

Tekst: Tomislav Pancirov


Dugo očekivani iPhone 11 Pro je konačno tu, a u svojoj YouTube seriji "Digitalni nomad testira" naš kolumnist prvi u regiji donosi unboxing i recenziju uređaja koju možete pročitati u nastavku.

Glavni razlog zašto kupiti iPhone 11 Pro u odnosu na starije generacije je kamera, odnosno kamere. Ukupno tri objektiva (ultra široki, širokokutni i teleobjektiv) rade kao jedan i prilikom prebacivanja koriste opciju Audio zoom koja će ovisno o kadriranju odabrati izvor realističnog zvuka.

Tomislav Pancirov je među prvima u regiji nabavio iPhone 11 Pro. Ovo su njegovi dojmovi... (фото 1)

Nova opcija koja će na uređaju tek biti omogućena budućim software upgradeom zove se Deep Fusion. Radi se o kombinaciji devet fotografija u jednoj optimalnoj uz pomoć umjetne inteligencije koja koristi jačinu novog A13 procesora. Na ovaj način radi i poboljšani Night mode. Najviše pozornosti nakon kamere privlači stražnje staklo - radi se o matiranom staklu koje je jako ugodno na dodir i nije sklisko kao u prethodnoj generaciji. Uz postojeću zlatnu, srebrnu i sivu uveli su novu maslinasto zelenu boju.

Baterija je poboljšana pa je tako rastavljanje uređaja pokazalo da je na 11 Pro modelu 14,5 posto veća, a na Pro Max čak 25 posto veća. Uz dodatnu optimizaciju ovim se postiže više od četiri dodatna sata korištenja u idealnim uvjetima što je svim korisnicima jako bitno. Za primjere fotografija i videa snimljenih s prednjom i stražnjim kamerama, doživljaj ekrana te cjelokupni dojam pogledajte cijelu video recenziju i unboxing u nastavku.

Leave a comment

više