Search

Upoznajte droPrinter – najmanji pisač za pametne telefone

Upoznajte droPrinter – najmanji pisač za pametne telefone

Kompaktan i prenosiv


Image: buro247.ru

Na Kickstarter platformi pojavio se zanimljiv projekt koji iščekuje svoju realizaciju: dvojica entuzijasta osmislili su mini pisač koji omogućuje ispisivanje bilo čega s vašeg pametnog telefona, bilo da se radi o fotografiji, crtežu, bilješkama...

Pisači su dio naše svakodnevice, ipak, projekti poput onog koji se nedavno pojavio na Kickstarter platformi uspiju svojom idejom zaintrigirati zaljubljenike u tehnološke inovacije. Projekt droPrinter predstavlja mini pisač koji možete nositi svugdje sa sobom i ispisivati fotografije, dokumente, snimke zaslona s vašeg web preglednika ili bilo što vam padne na pamet, a pojavi se na zaslonu vašeg pametnog telefona. Tako, primjerice, možete ispisati kartu za vlak, popis za kupovinu i drugo. 

Tehnologija koja se krije iza ispisa temelji se na korištenju posebnog papira osjetljivog na toplinu i ne zahtijeva korištenje tinte, već se koristi toplina kao izvor energije. Pisač se na pametni telefon spaja putem Bluetootha ili aplikacije, a dodatna prednost je i što pisač ujedno služi kao punjač.  

Upoznajte droPrinter – najmanji pisač za pametne telefone (фото 1)

Upoznajte droPrinter – najmanji pisač za pametne telefone (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više