Search

Upoznajte Finery - aplikaciju koja će vam pomoći da se odjenete!

Upoznajte Finery - aplikaciju koja će vam pomoći da se odjenete!

Virtualna garderoba

Tekst: D.D.


Image: Finery,
Instagram

Ležite u krevetu ujutro i ne znate što ćete odjenuti za posao? Umjesto da kopate po pretrpanom ormaru, u ruke uzimate svoj smartphone koji vas upozorava na to kakva je prognoza za danas te predlaže idealan outfit za te vremenske (ne)prilike. Ili još bolje, scrollate kolažima modnih kombinacija sastavljenih od onih komada koji vam vise u ormaru i odabirete omiljeni. Zvuči kao san, ali nije - na tržištu postoji aplikacija pod nazivom Finery koja vam omogućuje sve navedeno. Putem te besplatne aplikacije možete organizirati vlastiti ormar, otkriti koje stvari sve imate, a kojih vam nedostaje, te si posložiti unaprijed outfite za tjedan. Za razliku od konkurentskih aplikacijama u kojima se odjeća mora fotografirati pametnim telefonom i zatim importati, na Finery se prijavljujete putem mail adrese te aplikacija dobiva pristup vašim podacima iz maila. To znači da će se sve online kupovine automatski uploadati u vašu virtualnu garderobu.

Upoznajte Finery - aplikaciju koja će vam pomoći da se odjenete! (фото 1)

Na temelju odjeće koju imate aplikacija pretražuje bazu podataka te vam nudi potencijalne stylinge, a svoje preferencije sami određujete. Naime, nakon prijave, morat ćete unijeti svoju lokaciju kako bi aplikacija znala kakvo je vrijeme na području gdje se nalazite. Zatim ćete morate odgovoriti na pitanja poput koji vas brendovi inspiriraju, čiji stil volite ili zašto ste skinuli Finery - kao pomoć pri organizaciji ormara, zbog planiranja lookova unaprijed, jer želite vidjeti gdje su vam "rupe" u garderobi itd.

Upoznajte Finery - aplikaciju koja će vam pomoći da se odjenete! (фото 2)

Osim što outfite za idući dan možete slagati dok, primjerice, putujete na posao ili čekate u redu, ova je aplikacija jako korisna za kompulzivne kupce. Više nećete ulaziti u trgovine i kupovati bez ikakvog reda već će strategija kupovine i komadi koji vam zaista trebaju biti pohranjeni u vašem smartphoneu. Nakon što skinete Finery, sigurni smo, više nikad neće zaustiti "nemam što za odjenuti" dok vam ormari pucaju od stvari u njima. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više