Search

Uzbudljiv i inovativni koncept Mac zaslona

Uzbudljiv i inovativni koncept Mac zaslona

Hoće li "Lightmac" biti uređaj budućnosti?


Image: buro247.com/me

Upoznajte "Lightmac", koncept iza kojeg stoji vizionar Tomas Moyano, koji se prilikom kreiranja ideje o inovativnom uređaju oslanjao na tehnologiju projiciranja slike

Kombinirajući najbolje značajke tableta, odnosno mogućnost lakog prenošenja, s konceptom kreiranja zaslona koji će biti projiciran na površinu, Moyano je predstavio moguću budućnost zaslona. Njegovu bismo realizaciju mogli dočekati tek za 10-ak godina, ali još nije poznato je li tvrtka Apple uopće upoznata s ovom zanimljivom idejom.

Inovativni dizajn poigrava se s idejom prenosivog monitora, s i9 procesorom i 16 GB-a radne memorije te baterijom koja bi trajala 24 sata, oslanjajući se na najbolje značajke tableta, tj. njegovu prenosivost, koju dizajner kombinira s konceptom bežične tipkovnice, vanjskim modulima i projektorom koji omogućuje projekciju zaslona u željenoj veličini. Uređaj bi koristio tehnologiju Bluetooth 6.0.

Ovaj ambiciozni i impresivni koncept donosi nam sliku potencijalne budućnosti u svijetu kompjuterske tehnologije pa ćemo s velikim zanimanjem pratiti što će sve u budućnosti osmisliti ovaj entuzijastični produkt dizajner.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više