Traži

Vraća se jedan od najpopularnijih mobitela ikada - Motorola Razr

Vraća se jedan od najpopularnijih mobitela ikada - Motorola Razr

Povratak preklopne legende

Tekst: L.M.F.


Fotografija: buro247.mn

Ako vam baš jako nedostaju modeli mobitela iz prošlosti, ili pak konkretnije famozna Motorola Razr, onda imamo odličnu vijest za vas. Upravo taj model, tzv. komadić nostalgije koji će se u modernijoj verziji ipak moći pohvaliti tehnologijom novog doba, se vraća, a cijena će mu biti 1.500 dolara.

Prvi Razr predstavljen je 2004. godine i bio je jedan od legendarnih mobitela ikad proizvedenih, a čini se da kompanija Lenovo, u čijem je vlasništvu Motorola, želi unovčiti tu popularnost te na tržište plasirati moderniju verziju tog preklopnog mobitela. Nažalost, konkretnih informacija o uređaju kao što su veličina ekrana, specifikacije te forma zasad još nema, a nije poznato ni hoće li samo posuditi ime Razr te koristiti moderni sklopivi ekran ili će Lenovo slijediti originalni dizajn i iskoristiti dugi vertikalno preklopivi ekran.

Inače, ovo nije prvi put da se priča o oživljavanju Razr brenda. Motorola je to već učinila s Verizonom prije nekoliko godina te kreirala seriju Droid Razr uređaja, ali bez preklopnog dizajna. Ovaj potez Motorole tako nimalo ne iznenađuje jer povratak starog dizajna mobitela u modernim formama postaje sve učestaliji trend, a to smo mogli vidjeti i na primjeru Nokije koja je u vlasništvu HMD-a, a koja je na tržište plasirala modele 3310 i 8110 koji su bili namijenjeni zabavi i nostalgičarima, a ne natjecanju s flagship smartphoneima.

Kako piše The Wall Street Journal, Lenovo se nada da će proizvesti više od 200.000 primjeraka spomenutog modela Razr za koji vjerujemo da će odmah planuti. 

Napišite komentar

više