Search

Vraća se jedan od najpopularnijih mobitela ikada - Motorola Razr

Vraća se jedan od najpopularnijih mobitela ikada - Motorola Razr

Povratak preklopne legende


Image: buro247.mn

Ako vam baš jako nedostaju modeli mobitela iz prošlosti, ili pak konkretnije famozna Motorola Razr, onda imamo odličnu vijest za vas. Upravo taj model, tzv. komadić nostalgije koji će se u modernijoj verziji ipak moći pohvaliti tehnologijom novog doba, se vraća, a cijena će mu biti 1.500 dolara.

Prvi Razr predstavljen je 2004. godine i bio je jedan od legendarnih mobitela ikad proizvedenih, a čini se da kompanija Lenovo, u čijem je vlasništvu Motorola, želi unovčiti tu popularnost te na tržište plasirati moderniju verziju tog preklopnog mobitela. Nažalost, konkretnih informacija o uređaju kao što su veličina ekrana, specifikacije te forma zasad još nema, a nije poznato ni hoće li samo posuditi ime Razr te koristiti moderni sklopivi ekran ili će Lenovo slijediti originalni dizajn i iskoristiti dugi vertikalno preklopivi ekran.

Vraća se jedan od najpopularnijih mobitela ikada - Motorola Razr (фото 1)

Inače, ovo nije prvi put da se priča o oživljavanju Razr brenda. Motorola je to već učinila s Verizonom prije nekoliko godina te kreirala seriju Droid Razr uređaja, ali bez preklopnog dizajna. Ovaj potez Motorole tako nimalo ne iznenađuje jer povratak starog dizajna mobitela u modernim formama postaje sve učestaliji trend, a to smo mogli vidjeti i na primjeru Nokije koja je u vlasništvu HMD-a, a koja je na tržište plasirala modele 3310 i 8110 koji su bili namijenjeni zabavi i nostalgičarima, a ne natjecanju s flagship smartphoneima.

Kako piše The Wall Street Journal, Lenovo se nada da će proizvesti više od 200.000 primjeraka spomenutog modela Razr za koji vjerujemo da će odmah planuti. 

Leave a comment

više