Search

Vrlo praktična maskica za vaš pametni telefon

Vrlo praktična maskica za vaš pametni telefon

Goo.ey


Image: Buro247.com/me

Švicarski brend Goo.ey omogućava vlasnicima pametnih telefona da olakšaju korištenje uređaja te ga prema potrebi zalijepe za najbližu površinu

Tako mobitel možete koristiti bez da ga nužno držite u rukama jer se maska pomoću vakuma prima za staklo, ogledala, akril ili bilo koju drugu sjajnu površinu. Izrađena je od poliuretanske epoxy smjese s prianjajućim svojstvima, glatka je na dodir te se neće zalijepiti za vaše ruke, džepove ili privlačiti prašinu, a istovremeno će štititi telefon od mehaničkih oštećenja. Izdrživa je te se na sobnoj temperaturi bez problema prima na površine olakšavajući korisniku korištenje funkcija pametnog telefona u trenucima kad ga želi odložiti iz ruku. Maska je dostupna korisnicima većine iPhone, Samsung i Sony modela po cijeni od oko 20 funti, u crnoj, crvenoj, bijeloj, žutoj, plavoj i narančastoj boji.

Vrlo praktična maskica za vaš pametni telefon (фото 1)Vrlo praktična maskica za vaš pametni telefon (фото 2)Vrlo praktična maskica za vaš pametni telefon (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više