Search

Zanima vas je li vaša dizajnerska torbica \"lažnjak\"? Postoji aplikacija koja to može detektirati

Zanima vas je li vaša dizajnerska torbica "lažnjak"? Postoji aplikacija koja to može detektirati

Ako vam je to od životne važnosti?


Image: Offwhite.swan Instagram

Niža cijena dizajnerske torbice nerijetko zna upućivati da je riječ o "fejk" verziji, no sada postoji aplikacija uz pomoć koje to lako možete ustanoviti...

Koliko puta vam se dogodilo da ste bili u nedoumici oko neke dizajnerske torbice je li original ili kakva dobra kopija. Ako se možda u to i dobro razumijete i prepoznajte detalje koji bi mogli upućivati da je nešto "fejk", možda se više nećete morati toliko mučiti jer sada postoji aplikacija koje to uspješno i brzo može za vas detektirati. Sve što vam za to treba je pametni telefon s pripadajućom Entrupy aplikacijom i mikroskopska kamerica, a do rezultata možete doći u svega nekoliko minuta. Riječ je o kameri koja može razaznati razne detalje na torbici koji inače nisu vidljivi prostim okom.

Naime, dizajnerske modne kuće na svoje artikle implementiraju razne holografske tagove, mikroprinteve te koriste slične tehnike ne bi li ukazale da je riječ o originalima. Inače, spomenuta aplikacije u svojoj bazi sadrži preko deset milijuna fotografija oko 30.000 različitih torbica i novčanika, a sam sustav je postao inteligentniji kada su korisnici počeli sami uploadati u bazu fotografije lažnjaka, ali i originala. Inače, aplikacije je prisutna i testira se već godinu dana, a utvrđeno je kako je jako pouzdana i točna. Inače, možete ju kupiti za 299 dolara ili na mjesečnoj razini za 99, a na nju se do sada pretplatilo 160 poslovnih subjekata.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više