Traži

Znate li koji su Instagram profili najpraćeniji na svijetu i zašto?

Znate li koji su Instagram profili najpraćeniji na svijetu i zašto?

Top 5 profila s najviše pratitelja


Instagram je trenutno uvjerljivo jedna od najkorištenijih i najpopularnijih društvenih mreža na svijetu. Ako je koristite kao i mi svakodnevno onda vam ne moramo objašnjavati filozofiju kako je Instagram danas apsolutno sve. Jedan od faktora bitnosti na ovoj društvenoj mreži svakako je i broj pratitelja, a neki se na toj ljestvici itekako izdvajaju od drugih. U nastavku vam zato donosimo pet trenutno najpraćenijih na svijetu, s objašnjenjem zašto je to tako, zbog čega je njihov feed toliko "poseban". Prvi na ljestvici najpraćenijih našao se sam Instagram, što nimalo ne čudi jer upravo svi korisnici ove mreže najrelevantnije, najnovije informacije i implementirane novitete mogu pronaći upravo ovdje. Ako pratite Instagram, onda ćete znati i da redovito dijele interesantne fotografije svojih korisnika. Trenutno na profilu imaju preko 280 milijuna pratitelja. Drugi na popisu je pak nogometaš Christiano Ronaldo koji broji oko 155 milijuna pratitelja na svom profilu. Njegov feed uglavnom je posvećen nogometnim uspjesima, ali i fotografijama na kojima prikazuje obitelj, a među svim objavama nađu se i one sponzorirane.

Instagram - 281 milijuna pratitelja

Znate li koji su Instagram profili najpraćeniji na svijetu i zašto? (фото 1)

Cristiano Ronaldo - 155 milijuna pratitelja

Znate li koji su Instagram profili najpraćeniji na svijetu i zašto? (фото 2)

Pjevačica Selena Gomez može se pohvaliti s oko 155 milijuna pratitelja i preko 1000 postova na svom feedu. Njezin profil fuzija je objava koje uključuju njezine prijatelje, druge poznate osobe, te projekte na kojima trenutno aktivno rado. Naravno, redovito objavljuje i najavljuje svoje suradnje s modnim brendom Coach s kojima je dosad imala dvije na kolekcijama. Četvrto mjesto pripalo je pak megapopularnoj pjevačici Ariani Grande koja broji jednako pratitelja kao i Gomez. Njezina pjevačko-glumačka karijera glavni je lajtmotiv njezinog feeda, kao i šeranje svakodnevnih glazbenih avantura koje rado dijeli sa svojim fanovima.

Selena Gomez - 145 milijuna pratitelja

Znate li koji su Instagram profili najpraćeniji na svijetu i zašto? (фото 3)

Ariana Grande - 145 milijuna pratitelja

Znate li koji su Instagram profili najpraćeniji na svijetu i zašto? (фото 4)

Slavni Dwayne "The Rock" Johnson zauzeo je peto mjesto najpraćenijih Instagram profila i to sa svojih 132 milijuna vjernih pratitelja. Svoju karijeru započeo je kao profesionalni hrvač, a u međuvremenu se orijentirao na glumu i filmsku industriju. Feed je uglavnom posvetio obiteljskim momentima, ali i filmskim projektima kojima je trenutno posvećen. Ono što će vas posebno raznježiti kod njega su povremeni postovi, odnosno fotografije na kojima je njegova preslatka kćerkica. Pa, ako dosad niste stisnuli follow na neki od ovih profila, možda biste sada mogli, a ako ste se pritom zapitali gdje su u toj cijeloj priči zapeli neki članovi obitelji Kardashian-Jenner, reći ćemo kako oni svi redom još moraju ipak malo poraditi za taj doseg jer u ovom trenutku Kim, kao i Kylie imaju svaka po 127 milijuna pratitelja… 

Dwayne "The Rock" Johnson - 132 milijun pratitelja

Znate li koji su Instagram profili najpraćeniji na svijetu i zašto? (фото 5)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar