Search

Sve što želite saznati o zdravoj hrani

Mali plac na zagrebačkom Tavanu


Sve što želite saznati o zdravoj hrani (фото 1)

Mjesto susreta, mjesto divnih ljudi i druženja, te ponajprije mjesto gdje ćete naučiti o zdravoj, potpuno prirodno uzgojenoj hrani, i još važnije - saznat ćete gdje i kako ju kupiti. Radi se o stopostotnim ″made in Croatia″ proizvodima uzgojenim i osmišljenim na domaćim gospodarstvima čiji su se proizvođači posvetili prirodnom uzgoju prvenstveno iz ljubavi prema prirodi i životu koji takav način nosi sa sobom. Mali plac na Tavanu je mjesto gdje se s proizvođačima možete susresti uživo, saznati sve o načinu na koji hrana nastaje i raste, te se upoznati s njihovim proizvodima. Potičemo vas da degustirate i uvjerite se na licu mjesta u sve o čemu ćete čuti!
Ove subote, 23. veljače, kada obavite kupnju na velikom placu, produžite do Sinkovićeve 8 na zagrebački Tavan gdje će vas srdačno dočekati Mali plac, od 11 do 19 sati, i pozvati na druženje i upoznavanje sa svim delicijama koje nudi. I očekujte taj poziv jedanput mjesečno!

Sve što želite saznati o zdravoj hrani (фото 2)
 
Svi koji volite zdravu hranu i ugodno druženje, morate posjetiti Tavan. Lisnati odred, o kojima smo već pisali, čekat će vas sa proljetnim "biljkubatorima", zatim domaće maslinovo ulje, ručno rađene domaće tjestenine, med i hren u jedinstvenoj kombinaciji, handmade jestiva kozmetika, domaće kravlje mlijeko i sir, kozmetika od magarećeg mlijeka, sirovi kakao, goji bobice, paprenjaci napravljeni po tradicionalnoj obiteljskoj recepturi i još mnogo drugih stvari koje ćete moći kušati i o njima saznati sve što želite. Uvjeravamo vas da ćete se htjeti vratiti po još!

Sve što želite saznati o zdravoj hrani (фото 3)

Sve što želite saznati o zdravoj hrani (фото 4)
 
Tekst: Tina Kovačiček
Foto: Sanjin Kaštelan 

Leave a comment

više