Search

21 noć u životu Mr. i Mrs. Bla

21 noć u životu Mr. i Mrs. Bla

Velika humanitarna akcija za malene borce

BURO.


Image: Bla Concept

"Niti jedna misao, niti jedan san, niti jedan dan u životu nije slučajan."

Priča koja je dizajnericu potaknula da napiše bajku, materijalizira je u humanitarnu akciju i podijeli je sa svima vama nastala je potpuno neočekivano - jednog jutra, kad više nije mogla ne vjerovati u svoje snove. Shvatila je da postoji puno dublje značenje svakog njezinog sna. Svi koji bla concept prate na društvenim mrežama znaju kako iza ovog brenda-bloga stoji mlada dizajnerica Matea Brkić, koja je nedavno pokrenula i projekt "Wish & Wonder". Velika humanitarna akcija ujedno je i prvo pojavljivanje ovog specifičnog konzultantsko-kreativnog studija u javnosti, a priču o njoj doživjet ćete iz jedne sasvim drugačije perspektive.

Bla concept

Svi fanovi Mateinih postova ovdje po prvi put otkrivaju kako je bajka "21 noć" koju objavljuje na svojem profilu pisana po istinitom događaju, ali kako se u toj radnji može naći svatko - u nešto drukčijim životnim scenarijima.

Priča je već treći dan izazvala mnoga pitanja: "Tko je Mrs. Bla, a tko je Mr. Bla i kad se on pojavljuje, u kojem obliku?" Matea, samozatajna kao i uvijek, ne otkriva sve, ali dodaje kako vjeruje u ljubav, u Mr. Bla: "Da, on postoji. I sigurna sam da svaki dan čita ovaj dnevnik koji je i on proživio. Mrs. Bla znate tko je... Sad znate..." (sa smiješkom dodaje).

Bla concept

"Twenty One Nights" bit će pisana tijekom 21 noći u kratkim crticama (1. do 21. prosinca 2014. godine). Glavni likovi bajke su dva medvjedića, Mr. & Mrs. Bla. Riječ je o limitiranoj ediciji glavnih junaka, čiju priču možete pratiti svaku večer u 20 sati na društvenim mrežama - Instagram i Facebook (bla concept).

Kupnjom spomenutih likova iz priča donirate novac u humanitarne svrhe i pomažete malim junacima velikog srca u bolnicama u sklopu projekta u kojem bla concept surađuje s Crvenim nosovima • Klaunovimadoktorima. Jer mali junaci svoje bajke žive doslovno iz dana u dan. Jer su već kao mali shvatili što je život i koliko je tanka nit po kojoj se bore. Jer im svi skupa možemo stvoriti najljepšu božićnu bajku.

Sve informacije vezane uz kupnju medvjedića i donacije možete dobiti javljanjem u bla concept Facebook inbox, Instagram inbox ili e-mail - bla.concept@mail.com.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više