Search

S Janom na plažu

S Janom na plažu

Jana je idealan i nezaobilazan saveznik za ove vruće dane


Jedna od najdražih ljetnih suradnji timu Büro 24/7 je suradnja dizajnerice Anamarije Brkić s Jamnicom d.d.! Vlasnica brenda A'marie i Jamnica zajedničkim su radom i kvalitetnom suradnjom osmislili projekt pod nazivom „S Janom spremni za plažu“ kojim su nam uljepšali razdoblje godišnjih odmora. Kako svoj dizajn prenijeti na druge sfere mode, a ostati dosljedan i vjeran svom modnom izričaju, pokazala je dizajnerica Anamarija Brkić koja je u suradnji s brendom Jana dizajnirala torbu za plažu i multifunkcionalan pareo nosiv na više načina, a vjerujemo kako su se dobitnici ovih it dodataka već prepoznali na plažama!

Torba za plažu i pareo napravljeni od prirodnih bijelih materijala jedni su najpoželjnijiih modnih dodataka ovoga ljeta i zato jedva čekamo novu suradnju Jamnice. A do tada - nikamo bez Jane, osobito ovih najtoplijih dana u godini!

Održavati dobru formu i vitalnost, kao i njegovati svoju kožu, potrebno je tijekom cijele godine, a idealan saveznik u tome je prirodna izvorska voda Jana. Ona nam vraća prirodnu ravnotežu vode u tijelu, osvježava nas, potiče izmjenu tvari u organizmu i sastavni je dio pravilne prehrane. Također, voda nas hidratizira iznutra što je jedan od najvažnijih preduvjeta za lijepu, glatku i prvenstveno zdravu kožu, a sve to čini Janu našim idealnim i nezaobilaznim saveznikom u pripremi za plažu.

jana

Dizajnerica Anamarija Brkić

Tekst: T.B.

Leave a comment

više