Search

Zagrebački Medvjedi u kampanji magazina Cosmopolitan

Zagrebački Medvjedi u kampanji magazina Cosmopolitan

Saša Martinović, Geoff Waugh, Ivan Šijan, Kyle Greentree i Liam Huculak


Što zagrebački Medvjedi i urednica časopisa Cosmopolitan imaju zajedničko? Svi su odlučili sudjelovati u borbi protiv humanog papilloma virusa i prenijeti važnu poruku mladim djevojkama, damama, ženama i naravno, svojim navijačicama.

Glavna urednica Marjana Filipović Grčić odlučila je u pomoć pozvati muškarce koji će zasigurno privući žensku pažnju - Sašu Martinovića, Geoffa Waugha, Ivana Šijana, Kylea Greentreea i Liama Huculaka. Igrači KHL Medveščaka snimili su kampanju kojom će se mlade žene upozoriti na sve opasnosti koje donosi HPV. 

Zagrebački Medvjedi u kampanji magazina Cosmopolitan (фото 1)

“Kampanja je za svaku pohvalu i ovo je odličan način da se mlade žene upozore na sve opasnosti koje donosi HPV. Drago mi je da sam imao priliku sudjelovati u nečemu ovako važnom, a vjerujem da ćemo uspjeti svojim primjerom, ne bih rekao educirati, ali upozoriti sve djevojke i žene u Hrvatskoj da u svaki spolni odnos stupaju s punom odgovornošću.″ rekao je napadač i najnovije pojačanje zagrebačkih Medvjeda Kyle Greentree, a branič Medveščaka Saša Martinović je dodao: Bilo je to jedno novo iskustvo za mene. Fotografiranje, šminkanje i sve pripreme su bile najlakši dio posla, puno je teže bilo prenijeti pravu poruku i na najbolji mogući način objasniti stvarne opasnosti HPV-a. Nadam se da smo uspjeli u našoj namjeri!″ 

Zagrebački Medvjedi u kampanji magazina Cosmopolitan (фото 2)

Tekst: T.B.
Foto: PR 

Leave a comment

više