Search

Airbnb Experiences vam nudi jedinstvene online tečajeve - oh, da, čak i meditaciju s ovcama!

Airbnb Experiences vam nudi jedinstvene online tečajeve - oh, da, čak i meditaciju s ovcama!

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Okej, našli smo neki ritam, preko dana ulovimo neki Instagram live s dobrim vježbama (da, računa se u fizičku aktivnost i samo gledanje), pokoja šetnja u predvečerje ne može škoditi, vikendi su rezervirani za House Party tulume s prijateljima, kojima se možete prikazati u kućnom izdanju, s izrastom, punđom, pidžamom i čašom vina u ruci. Upisali smo i nekoliko online tečajeva, a u najboljem slučaju pratimo jedan. I što dalje?

Američka kompanija Airbnb je poznata po svojim inovativnim idejama, a pokazali su da su i u doba krize jednako maštoviti kao i u mirnim vremenima. Naime, lansirali su dodatak dijelu svoje stranice koji se nalazi pod nazivom "Experiences", odnosno neka su od iskustva iz prijašnje ponude prebacili na online platformu. Ima ih oko 50, zamišljeni su kao grupni tečajevi (sjajan način da se "vidite" s prijateljima na drugačiji način) koji se odvijaju putem komunikacijske platforme Zoom, a kako bi osigurali najkvalitetniju uslugu, ovi tečajevi se plaćaju, i to između 10 i 25 američkih dolara po osobi.

Trenutačno tako možete obići preko 30 zemalja diljem svijeta, a riječ je o ozbiljno kvalitetnom i zabavnom sadržaju, pa primjerice, o kavi možete učiti od školovanog i nagrađivanog bariste, postoji tečaj pripreme tjestenine uz operu uživo, fitness satove vode osvajači olimpijskih medalja, možete meditirati u društvu stada ovaca ili se, pak, uključiti u turu kroz koju ćete upoznati pse iz Černobila. Ma, već će vas samo pretraživanje ponude zabaviti! U nastavku pronađite naše prijedloge.

Airbnb Experiences vam nudi jedinstvene online tečajeve - oh, da, čak i meditaciju s ovcama! (фото 1)

Pozovite devet omiljenih prijatelja i rezervirajte slušanje tečaja kojeg drži Samuel iz Velike Britanije. "GINspiration History & Cocktails at Home" traje nešto više od sat vrijeme u tijeku kojih ćete naučiti kako napraviti tri varijante jednog od najpopularnijih koktela - gin tonika. Da budemo sasvim iskreni, ovo je nešto sofisticiranija varijanta "happy hour" koncepta, zabavit ćete se i zamijeniti u ruci vašu uobičajenu čašu vina nećim malo kreativnijim. Svečani outfiti nisu obavezni, ali zašto ne dodatno začiniti večer?

Airbnb Experiences vam nudi jedinstvene online tečajeve - oh, da, čak i meditaciju s ovcama! (фото 2)

Vođena meditacija je sintagma koja kao da napada sa svih strana ovih dana - koliko puta ste već čuli da će vas netko svojim smirujućim glasom prebaciti u stanje poptunog zena. Ali kada vam to isto obećaju ovce Hamish, Dougal, Benny i Lochie, ne možete da im ne povjerujete! Beccy će vas putem Zooma odvesti u štalu kako biste nahranili stado, a zatim će vam ispričati više o njima uz nekoliko close-up kadrova. Potom je na redu njezina kći Rivkah, instruktorica joge, koja vodi meditaciju 10 do 15 minuta nakon koje ste spremni za spavanje. Realno, mogli ste i kod bake na selo, ali hej, potrošili smo nekad osam dolara i na luđe stvari, zar ne?

Airbnb Experiences vam nudi jedinstvene online tečajeve - oh, da, čak i meditaciju s ovcama! (фото 3)

Sati su u karanteni dugački, priznajmo si, pa možda nije loša ideja umjesto kupovine tjestenine, uprljati ruke i baciti se na posao. Tečaj "Make Colorful Healthy Pasta" se odvija u Rimu, a Talijanke Chiara i njezina baka obećavaju vas naučiti kako da sami napravite tjesteninu i obojite je prirodnim bojama (na listu za kupovinu obavezno stavite špinat i crveni kupus, trebat će vam). Njih dvije inače tečaj drže uživo, u svojoj kuhinji, pa možda ne bi bilo loše da bookmarkirate tečaj za dane kada ćemo opet moći skoknuti do Rima, ma, samo da utvrdimo gradivo.

Leave a comment

više