Search

Anna Wintour ljuta zbog selfieja na Met Gali

Anna Wintour ljuta zbog selfieja na Met Gali

Neposlušne zvijezde


Image: buro247.ru

Na nedavno održanoj Met Gali Anna Wintour strogo je zabranila fotografiranje mobilnim telefonima, a sudeći prema slikama s Instagrama brojne zvijezde oglušile su se o zapovijed stroge Wintour koja je zaprijetila da ih više neće zvati na Met Galu

Zabrana snimanja selfie fotografija na svečanoj Met Gali u samom je startu bio pothvat osuđen na propast. Ipak, organizatori Met Gale, predvođeni Annom Wintour, slavnim zvijezdama strogo su zabranili objavljivanje fotografija na Instagramu. Naravno, zvijezde, koje po cijele dane vise na društvenim mrežama, poput kakve neposlušne djece, ni ovog se puta nisu mogle suzdržati od stare navike okidanja selfie fotografija pa su tako i njihovi profili na društvenim mrežama vrvjeli fotografijama sa spomenutog događaja. Tamne, nefokusirane i ilegalne – fotografije su se objavljivale u velikim brojkama, jer svi znamo da je zabranjeno voće najslađe. 

Prema riječima anonimnog insajdera časopisa Vogue, kad je Wintour doznala za neposluh, razljutila se i već osmislila plan osvete. Ako zvijezde ne uklone fotografije u roku od 24 sata, sljedeće godine mogu zaboraviti na pozivnicu za najprestižniji modni događaj. A među neposlušnicima su se našle Kim Kardashian, Lady Gaga, Justin Bieber, Madonna, Cara Delevingne i druge društveno najaktivnije zvijezde. 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više