Search

Apartman posvećen Marilyn Monroe

Apartman posvećen Marilyn Monroe

U sjećanje na najpoznatiju plavušu

A.P.


Obožavatelji slavne glumice mogu uživati u njezinu najdražem hotelu

Legendarni Beverly Hills slavi svoju stotu obljetnicu sa zanimljivim projektom koji je službeno otpočeo 7. ožujka. Projekt nazvan "Suite 100" osmišljen je kao suradnja najluksuznijih gradskih hotela: The Beverly Hills Hotel, Beverly Hills Hotel & Bungalows, Montage Beverly Hills, The Beverly Hilton, L'Ermitage Beverly Hills i Peninsula Beverly Hills, koji su udružili snage kako bi odali počast minulim glamuroznim vremenima i zvijezdama koja su ih obilježila.

The Beverly Hills Hotel

U Beverly Hills Hotelu tako je osvanuo apartman posvećen najpoznatijoj plavuši svih vremena - nikad zaboravljenoj Marilyn Monroe. Za vrijeme života slavna glumica je često odsjedala u ovom hotelu kojeg su novinari nazivali "ružičasta palača" i to radi prepoznatljive kombinacije zelene i ružičaste boje koja se kao lajtmotiv i danas proteže kroz Polo lounge za koji je zaslužan arhitekt Paul Williams.

The Beverly Hills Hotel

Dizajn interijera povjeren je Adamu Tihanyju koji je nastojao dočarati glamur 50-ih godina kada je M.M. važila za neprikosnovenu kraljicu Hollywooda. Apartman je ukrašen s privatnim predmetima slavne glumice koje je na godinu dana, koliko ovaj projekt traje, ustupila aukcijska kuća Julien's Auctions. Gostima su na raspolaganju brojne knjige posvećene glumičinom životu, svi filmovi koje je ikada snimila, kao i mnogobrojne ploče.

The Beverly Hills Hotel

Poseban dodatak usluzi je paket nazvan "Norma Jean Experience" koji uključuje transport s aerodroma u vintage automobilu uz bocu poznatog šampanjca Dom Perignon, jelovnik za dvoje s jelima koje je glumica često naručivala u ovom hotelu, te kao poklon, bočica njezina najdražeg parfema Chanel N°5.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više