Traži

Arhitektu Anti Vrbanu stiglo dvostruko priznanje za njegov prošlogodišnji rad

Arhitektu Anti Vrbanu stiglo dvostruko priznanje za njegov prošlogodišnji rad

International Property Awards


Fotografija: Hanza (EPH),
fra Josip Gotovac

Cijenjeni hrvatski arhitekt dobitnik je regionalne nagrade International Property Awards 2016 za javni prostor za Crkvu Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu, a ista nagrada stigla je i u kategoriji arhitektura - rezidencija za Cameleon Beach House Jadrija, u Šibeniku

Hrvatski arhitekt Ante Vrban može se pohvaliti dvostrukim priznanjem za svoj prošlogodišnji rad. Naime, on i njegova Onix grupa dobitnici su regionalne nagrade International Property Awards 2016 za javni prostor za Crkvu Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu, a istu nagradu dobio je u kategoriji arhitektura - rezidencija za Cameleon Beach House Jadrija u Šibeniku. Dobra vijest je i da su interijer crkve u Kninu i rezidencija na Jadriji ušli i u finale za svoje nagrade za najbolje u Europi.

Službeno proglašenje dogodit će se na svečanoj dodjeli nagrada, 27. listopada u  Londonu u  Marriott hotelu. Inače, nagrade International Property Awards dodjeljuju se od 2o05. godine u četiri glavne kategorije: razvoj, unutarnji dizajn, arhitektura te nagrade za zaposlene u prodaji nekretnina.

Najbolje ocijenjeni natjecatelji iz svake pojedine regije automatski sudjeluju i u ukupnim International Awards, nagradi svjetske izvrsnosti, dok ocjene dodjeljuje niz osoba svjetskog glasa iz struke. Inače, o rezidenciji Jadrija smo na Büro 24/7 portalu pisali ovdje.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor