Search

Autori svjetski poznatog projekta Urban Jungle Bloggers posjetit će Zagreb. Saznali smo više o tome!

Autori svjetski poznatog projekta Urban Jungle Bloggers posjetit će Zagreb. Saznali smo više o tome!

Promocija knjige Urban Jungle: Living and Styling with Plants

Tekst: Tina Kovačiček

Image: Press

Trend "urbane džungle" već neko vrijeme vlada interijerima diljem svijeta. U svemu tome, Instagram je kao virtualni prostor za profinjenu vizualnu estetiku definitivno pomogao da se još više zaljubimo u biljke te inspiriramo načinom na koji ga mogu oplemeniti. Inspiracija mnogima koji su se odlučili baviti zelenilom na tom putu postali su Igor Josifović i Judith de Graaff, dvoje ljudi koju su svoju ljubav prema interijerima i biljkama spojili kroz, danas svima poznati, projekt Urban Jungle Bloggers. Kako je zajednica ljubitelja biljaka rasla, a projekt se širio diljem svijeta, nastala je knjiga "Urban Jungle: Living and Styling with Plants" koja je ubrzo postala bestseler te je prevedena na deset jezika. Naravno, njezini autori postali su putujući ambasadori te gosti brojnih promocija, radionica, suradnji diljem svijeta na tu temu. Njihov dolazak u Zagreb idućeg tjedna obilježava promocija Urban Jungle knjige, a o tome su nam više rekli Leon Božić i Tomislav Štrkalj.

"Kroz dobar dio ove godine radimo na lansiranju Urban Jungle knjige u Hrvatskoj, bestselera prevedenog diljem svijeta koji je od ovog mjeseca postao dostupan i kod nas. Knjigu možete pronaći u knjižari Dominović i na webshopu, a moći će se nabaviti i po promotivnoj cijeni na Interliberu idući tjedan. Trenutno je dostupna na engleskom jeziku, ali nadamo se da ćemo je uskoro čitati i na hrvatskom."

Autori svjetski poznatog projekta Urban Jungle Bloggers posjetit će Zagreb. Saznali smo više o tome! (фото 1)

Upravo je naslov "Urban Jungle: Living and Styling with Plants" i njih inspirirao za projekt Dnevna doza biljaka koji je u kratkom vremenu postao iznimno hvaljen i praćen na hrvatskom tržištu. "Mi već dugo pratimo projekt Igora i Judith, a uvijek ih navodimo i kao najveće inspiracije iza naše Dnevne doze biljaka. Urban Jungle jedan je od glavnih projekata koji je osobno zaslužan za rastuću globalnu popularnost uzgoja biljaka među mladima, kao i za sve veću pažnju koja se poklanja biljkama prilikom stiliziranja interijera, a upravo nam je zbog toga iznimno drago što autore možemo ugostiti te njihovu knjigu predstaviti lokalnoj publici.", objašnjava nam Leon uzbuđenost radi posjeta kolega Zagrebu te nastavlja;

Autori svjetski poznatog projekta Urban Jungle Bloggers posjetit će Zagreb. Saznali smo više o tome! (фото 2)

"Predstavljanje knjige odvit će se 12. listopada 2019. godine u baru Figa Garden by Henrik, savršenom mjestu za ovako nešto. Na ovom eventu predstavit ćemo knjigu i autore te održati kratki panel i ponuditi ljudima da postave svoja pitanja i otkriju sve što ih zanima. Nakon razgovora s autorima slijedi live koncert Nike Turković, a Figa Garden pobrinuo se da nitko ne ostane žedan. Početak promocije je u 19 sati. Knjiga je već dostupna u knjižari Dominović, pa pozivamo sve koji su već fanovi ili će to tek postati da kupe knjigu i donesu je na potpisivanje kod Igora i Judith, a kao što smo već rekli, bit će dostupna i na Interliberu na štandu knjižare Dominović po promotivnim cijenama."

Više informacija pratite putem Facebooka.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više