Search

Avokado u službi prosidbe ili kako smo dobili još jedan bizarni Instagram trend o kojem svi pričaju

Avokado u službi prosidbe ili kako smo dobili još jedan bizarni Instagram trend o kojem svi pričaju

Je li avokado upravo postao ultimativni korak do braka?


A što biste vi rekli da vaš partner klekne, iz džepa izvadi avokado u kojem se eto krije zaručnički prsten...

Godina je 2018. i avokado se službeno infiltrirao u sve segmente našeg života, ako slučajno niste primijetili. Upravo to voće jedno je onih koje ćete barem nekoliko puta dnevno u raznim verzijama vidjeti na Instagramu ili nekoj drugoj društvenoj mreži. Isto tako, vjerujemo kako ne postoji neko njegovo stanje, funkcija ili oblik u kojem ga već niste vidjeli serviranog. No, ako ste mislili da je to sve što ćete od avokada vidjeti, prevarili ste jer čini se kako je on upravo dobio i jednu posve novu funkciju, jer zašto ne? Postao je savršen objekt putem kojeg nekoga možete zaprositi. 

Pa, ako vam to već ovako na prvu zvuči primamljivo i odlučite se već sada na taj nimalo tradicionalan potez, prvo što trebate znati jest da vaš partner neće posumnjati u vašu namjernu jer nitko normalan ne bi posumnjao da u njemu recite nosite, skrivate skupi komad nakita, točnije zaručnički prsten. Drugo, nimalo ne sumnjamo kako će vaš partner sigurno biti oduševljen tehnikom i izvedbom vaše prosidbe s obzirom na to da se uistinu radi o unikatnoj ideji, što je ujedno i dobar start za nastavak vaš zajedničkog života. Treće, ako taj trenutak i možda krene po zlu ili budete recimo neočekivano odbijeni, barem ćete imati ključni i vrlo trendi sastojak za vaš (očigledno posljednji) zajednički obrok. 

A post shared by Mindful as F*ck (@mindful__af) on

Šalu na stranu, možda ste primijetili, ali čini se kako su ovaj trend tzv. avokade prosidbe već mnogi prigrlili s obzirom na to da na Instagramu možemo već vidjeti prosidbe u kojima je u fokusu upravo ovo popularno voće u kombinaciji sa zaručničkim prstenom. 

Naime, cijela priča krenula je kada je Food Deco insta profil pokrenuo inicijativu s prigodnom fotografijom ispod koje je pisalo: Taggirajte osobu koju bi na ovaj način željeli zaprositi. Naravno, ljudi su se odmah zakačili i krenuli su sladunjavi komentari poput: Ako se ikada budem udavala, recite mom dragom za ovo… I nije dugo trebalo čekati da se cijela priča zavrti i da dobijemo novi bizarni social media trend. 

A post shared by F O O D D E C O (@fooddeco) on

Ono što smo u međuvremenu doznali jest i to da je jedna osoba upravo na ovakav način zaprošena. Tip je kleknuo i iz džepa, pogađate, izvukao avokado u kojem se naravno, krio prsten. Djevojka na ovakvu gestu očigledno nije mogla ostati imuna. Pristala je i rekla DA avokadu, pardon, budućem suprugu. Pa eto, ako ste upravo u fazi razmišljanja na koji to spektakularni način zaprositi vašu djevojku, a da bude originalno i da to bude događaj koji ćete doživotno ponosno prepričavati, a ako vam je pritom bitno i da budete u trendu, razmotrite ovu avokado opciju.

Uspjeh vam je vrlo vjerojatno zagarantiran. I za kraj još jedan mini dobronamjeran savjet; kod biranja ne budite uskogrudni, neka avokado bude svjež i lijepog zdravog izgleda (da ne bude kao ovaj na fotografiji ispod) jer u protivnom biste mogli već na samom startu poslati krivu poruku, što bi vas u konačnici moglo koštati i braka. 

A post shared by Taylor Selby (@taylorselbyyoga) on

Related articles

Buro 24/7 Selection

više