Search

\"Bagua\" je novi bar u centru grada na koji trebate obratiti pažnju

"Bagua" je novi bar u centru grada na koji trebate obratiti pažnju

Prekrasno uređen lifestyle caffee

Tekst: E.G.


Image: Senja Vild

"Bagua", novi lifestyle caffee, označava svojim imenom osam elemenata koji po Feng Shuiju čine savršen život. Zato je sinonim za "Baguau" postao bonsai, zelenilo, raskoš prirode i mira. Ovaj bi se prostor mogao nazvati i oazom, ali ne običnom, već oazom zabave i zadovoljstva. Misija im je izrasti u pravo kultno mjesto u Zagrebu, poznato po ugodnom ambijentu, dobroj usluzi i savršenom interijeru. Spektar usluge koji nude ide sve od elegantnih business varijanti do opuštenijih party opcija. Drugim riječima, "Bagua" teži biti mjestom za sastanke, ali i za afterwork partyje. Baš je zato odabrana lokacija u samom centru grada, u Teslinoj ulici. Program koji je osmišljen dijeli se na tjedni, koji je više poslovno - chill varijanta, dok se vikendom, odnosno subotom spremaju tematski partyji. 

Ako vas zanimaju live svirke, pravi dan za posjet Bagui je svakako srijeda. Pokušat će se dati prostora mladim ljudima koji tek trebaju postati zvučnim imenima, baš kao što to želi postati i ovaj bar. Sprema se i poseban novogodišnji i božićni program o kojem više možete saznati putem Instagrama, gdje ćete pronaći i njihov prvi giveaway. Uskoro će s radom započeti i njihova kuhinja, a više informacija o tom djelu će biti dostupno naknadno. Reći ćemo samo da ćete, po prvi puta u Hrvatskoj, imati priliku probati, a možda i uopće čuti za art meni i jela. Također, u ponudi je i posebna linija koktela, a za Advent su osmislili posebne tople koktele zanimljivih okusa. Uz večernju ponudu, nude i razne vrste eko flaširanih sokova, ali i svježe cijeđenih. Što se tiče dizajna interijera, za njega je zaslužna mlada umjetnica u usponu, Valerija Kralj.

"Bagua" je novi bar u centru grada na koji trebate obratiti pažnju (фото 1)

Osim grijane terase (uključujući i podno grijanje) ovaj interijer krase bonsai drvca, lusteri u obliku ptica i prozirni mramor, a zid je obložen pravom mahovinom. Cijeli ambijent napravljen je da se ljudi osjećaju opušteno i ugodno baš kao da su u svom domu, sve skupa odiše zelenilom i prirodom i harmonijskim ugođajem. Vlasnici za sada kažu kako primaju komplimente da su posebni i drugačiji, a kažu kako su upravo to i željeli postići.

"Bagua" je novi bar u centru grada na koji trebate obratiti pažnju (фото 2)

"Bagua" je novi bar u centru grada na koji trebate obratiti pažnju (фото 3)

"Bagua" je novi bar u centru grada na koji trebate obratiti pažnju (фото 4)

"Bagua" je novi bar u centru grada na koji trebate obratiti pažnju (фото 5)

"Bagua" je novi bar u centru grada na koji trebate obratiti pažnju (фото 6)

Leave a comment

više