Search

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu

SuperStuff


Image: PR

U posljednje vrijeme Beograd vrvi od novih i lijepo uređenih prostora, a sada je dobio još jednu odličnu kavanu, uređenu u industrijskom stilu

Smješten u Belvilleu na Novom Beogradu, u ulici Đorđa Stanojevića 11đ, preko puta Delta Cityja, SuperStuff je novo idealno mjesto za napraviti pauzu za kavu ili pak uzeti svoje osvježenje za van. 

U upečatljivom i ugodnom ambijentu, osmišljenom kao kombinaciji industrijskog modernog dizajna i retro elemenata poput čuvenog Electra aparata za espresso, školskih visilica i hotelskih okruglih ogledala, mnogi su prepoznali idealan prostor za svakodnevno uživanje. Bilo da je riječ o pauzi poslije shoppinga ili trenutku u kojem ste poželjeli savršenu kavu, SuperStuff je mjesto na koje morate svratiti svaki put kada se nađete u blizini Delta Cityja.

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 1)

Dizajn interijera i svih elemenata u ovoj kavani potekao je od grafičkog dizajnera, Davora Rančića, koji je u svaki kutak ovog prostora unio dosta truda, pažnje i ljubavi, kako bi svi elementi kreirali jednu priču - o mjestu za uživanje u vrhunskoj kavi.

Ovo je lokal u kojem možete potražiti kvalitetne tople i hladne kave, arabiku 100% single origin, kao i ukusne poslastice, uz wi-fi i pet friendly zonu. SuperStuff rado posjećuju svi oni koji vode računa o zdravom načinu života, jer u ponudi ove kavane možete naći i zdrave voćne smoothie napitke i cijeđene sokove.

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 2)

Koncept ovog mjesta osmišljen je u biti kao hub za sve one koji žele u svom poslu biti i ostati na vrhunskom nivou, tako da se u SuperStuff lokalu mogu nabaviti i najbolji brownies u gradu, uskoro i peciva, knedle, sokovi, jednom riječju - SuperStuff ONLY! 

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 3)

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 4)

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 5)

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 6)

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 7)

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 8)

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 9)

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 10)

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu (фото 11)


Related articles

Buro 24/7 Selection

više