Traži

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu

Beograd dobio još jednu odlično uređenu kavanu

SuperStuff


Fotografija: PR

U posljednje vrijeme Beograd vrvi od novih i lijepo uređenih prostora, a sada je dobio još jednu odličnu kavanu, uređenu u industrijskom stilu

Smješten u Belvilleu na Novom Beogradu, u ulici Đorđa Stanojevića 11đ, preko puta Delta Cityja, SuperStuff je novo idealno mjesto za napraviti pauzu za kavu ili pak uzeti svoje osvježenje za van. 

U upečatljivom i ugodnom ambijentu, osmišljenom kao kombinaciji industrijskog modernog dizajna i retro elemenata poput čuvenog Electra aparata za espresso, školskih visilica i hotelskih okruglih ogledala, mnogi su prepoznali idealan prostor za svakodnevno uživanje. Bilo da je riječ o pauzi poslije shoppinga ili trenutku u kojem ste poželjeli savršenu kavu, SuperStuff je mjesto na koje morate svratiti svaki put kada se nađete u blizini Delta Cityja.

Dizajn interijera i svih elemenata u ovoj kavani potekao je od grafičkog dizajnera, Davora Rančića, koji je u svaki kutak ovog prostora unio dosta truda, pažnje i ljubavi, kako bi svi elementi kreirali jednu priču - o mjestu za uživanje u vrhunskoj kavi.

Ovo je lokal u kojem možete potražiti kvalitetne tople i hladne kave, arabiku 100% single origin, kao i ukusne poslastice, uz wi-fi i pet friendly zonu. SuperStuff rado posjećuju svi oni koji vode računa o zdravom načinu života, jer u ponudi ove kavane možete naći i zdrave voćne smoothie napitke i cijeđene sokove.

Koncept ovog mjesta osmišljen je u biti kao hub za sve one koji žele u svom poslu biti i ostati na vrhunskom nivou, tako da se u SuperStuff lokalu mogu nabaviti i najbolji brownies u gradu, uskoro i peciva, knedle, sokovi, jednom riječju - SuperStuff ONLY! 


Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor