Search

Beograd dobiva novo mjesto za shopping

Beograd dobiva novo mjesto za shopping

Gradstore Design Hub

Tekst: Tina Kovačiček


Image: Facebook

Sutra, 20. listopada, u Beogradu se otvara novo mjesto gdje ćete moći pronaći nove kolekcije srpskih dizajnera, a funkcionirat će kao showroom

Gradstore – design hub novi je prostor u Beogradu koji će nakon kvalitetnih priprema svoja vrata otvoriti sutra na adresi Pop Lukina 1, odnosno poznatijem kao KC Grad. Bit će posvećen promociji i plasiranju radova srpskih umjetnika i dizajnera. Funkcionirat će kao showroom i galerija u kombinaciji s malim café barom i kroz stalne prezentacije i mjesečne programe predstavljat će aktualne kolekcije odjeće, obuće, nakita, dodataka te produkt dizajna. Pored domaćih autora bit će prisutni i zanimljivi brendovi iz inozemstva, a planiraju se i programi suradnje domaćih i stranih dizajnera.

Beograd dobiva novo mjesto za shopping (фото 1)

Gradstor će u okviru mjesečnih programa organizirati predavanja i radionice gostujućih umjetnika i dizajnera, kao i izložbe i prezentacije zanimljivih projekata iz sfere primjenjene umjetnosti. Gradstor – design hub počinje s radom 20. listopada i bit će otvoren svakog dana osim nedjelje u periodu od 12 do 20 h.

Beograd dobiva novo mjesto za shopping (фото 2)

Organizatori s ponosom predstavljaju selekciju srpskih autora i njihovih brendova koji će se od otvaranja Gradstora naći u stalnoj ponudi. Svoje kolekcije predstavit će Vesna Kracanović, Jelena Petrović, Milan Zejak, Jadranka Milojković, Hristina Petrović, Hota Hota, Minja Tarle, Miloš Sarić, Spring nakit, Ivana Živković, Dizajn kolektiv, Ana Popović, Nenad Stojaković, Mira Ranković, Nemanja Nikolić, Svetlana Vukov, Rename, studio Glina, Vedrana Petrovska, Jelena Bošković i drugi.

Beograd dobiva novo mjesto za shopping (фото 3)

Beograd dobiva novo mjesto za shopping (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više