Search

Bespilotne letjelice kao konobari u restoranu u Singapuru

Bespilotne letjelice kao konobari u restoranu u Singapuru

Leteći pomagači


Image: buro247.com/me

Singapurski restoran Timbre @ Substation može se pohvaliti vrhunskom poslugom koja je odsad bogatija za nekoliko letećih članova. Naime, osim konobara jela se poslužuju i s pomoću bespilotnih letjelica

Singapurski restoran Timbre @ Substation uveo je novi sustav posluživanja. Radi se o bespilotnim letjelicama koje gostima dostavljaju jelo i piće. Ipak, ovdje se ne radi o tehnologiji koja zamjenjuje ljude, već o preraspodjeli poslova koja će konobarima pružiti više vremena kako bi se u potpunosti mogli posvetiti gostima restorana i pružiti im vrhunsku uslugu, dok letjelice prikupljaju i donose narudžbe.

Ovo nije prvi put da je neki restoran pokušao svojim konobarima olakšati posao posluživanja. Nekoliko restorana u SAD-u već je pokušalo uvesti sustav bespilotnih letjelica, no bez previše uspjeha jer su se letjelice pokazale suviše opasnima za goste.

Međutim, singapurski restoran Timbre učio je na njihovim greškama i dizajnirao letjelice koje su posebno programirane kako bi uspješno izbjegavale statične objekte i ostale letjelice, a zanimljivo je i da mogu letjeti u formaciji.

Hoće li ovaj trend uskoro zaživjeti i kod nas?

Bespilotne letjelice kao konobari u restoranu u Singapuru (фото 1)

Bespilotne letjelice kao konobari u restoranu u Singapuru (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više