Search

Beyoncé pokreće uslugu dostave hrane za vegane

Beyoncé pokreće uslugu dostave hrane za vegane

Projekt "22 Days Nutrition" u suradnji s Marcom Borgesom


Image: buro247.com/me

Tijekom zime 2013. Beyoncé je sa svojim suprugom Jay Z-jem odlučila pridržavati se 22-dnevnog veganskog režima prehrane koji je za njih pripremio fiziolog Marco Borges. Beyoncé je spomenuti režim toliko oduševio da je odlučila to iskustvo podijeliti sa svojim fanovima te im omogućiti uslugu dostave hrane

Prije nešto manje od dvije godine, megapopularna glazbenica Beyoncé i njezin suprug Jay Z odlučili su krenuti na 22-dnevni režim prehrane koji se bazira isključivo na veganskom jelovniku, a koji je za njih sastavio fiziolog Marco Borges. Beyoncé je svoj napredak zahvaljujući posebnom režimu prehrane objavljivala na društvenim mrežama, dijeleći brojne fotografije veganskih obroka s gotovo 25,5 milijuna sljedbenika na svom Instagram profilu.  

Čini se kako je taj režim ostavio snažan dojam na Beyoncé, koja je odlučila svojim brojnim fanovima pružiti mogućnost da i oni iskušaju spomenuti režim i započnu se hraniti potpuno zdravo. Stoga je u suradnji s Borgesom objavila pokretanje projekta "22 Days Nutrition" koji će svim zainteresiranima omogućiti uslugu dostave hrane isključivo biljnog porijekla tijekom 22 dana.

Ovaj se zanimljivi koncept temelji na teoriji koja kaže da nam je potreban 21 dan da se riješimo neke navike, dok 22. dan obilježava novu fazu, novi put kojim usvajamo zdravije navike. Sve su namirnice organskog biljnog porijekla, nisu GMO, ne sadrže gluten, soju ni mliječne proizvode, a dostavljat će se jednom tjednom. Paketi s namirnicama dolazit će u tri različite veličine s početnom cijenom od 9,76 dolara.   

"Uistinu sam sretna što smo započeli ovaj projekt i veselim se suradnji s Marcom. On je jedna od najenergičnijih osoba koje sam upoznala i sve se ovo događa zahvaljujući njegovoj odluci da počne živjeti zdravijim načinom života. Osmislio je sjajan program čiji je cilj motivirati ljude kako bi poboljšali svoj način prehrane. Sve što trebate učiniti je pokušati. Ako sam ja mogla, onda može bilo tko. Iznimno sam uzbuđena što ćemo ponovno surađivati", izjavila je Beyoncé.

Beyoncé pokreće uslugu dostave hrane za vegane (фото 1)

Projekt "22 Days Nutrition" trenutno je dostupan samo u zemljama SAD-a i moguće je prijaviti se putem službene internetske stranice 22daysnutrition.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

više