Search

Bicikl koji je jako chic

Bicikl koji je jako chic

Limitirana edicija Mini Velo bicikla


Image: buro247.az

Bakreni detalji kao i prevladavajuća pink nijansa modela bicikla Mini Velo, rezultat su slavlja 150 uspješnih godina postojanja cijenjenog proizvođača biciklističke opreme Brooks

Cijenjeni proizvođač biciklističke opreme Brooks sveprisutan je na tržištu još od davne 1866. godine. Kako bi proslavili njihovih 150 uspješnih postojanja kompanije, nezavisni proizvođač bicikla u New Yorku, Tokyobike, u tu čast kreirao je limitiranu ediciju modela Mini Velo bicikla i to u suradnji s japanskim biciklističkim kreatorom Osamom Fukudom. Naime, rama ovog vrlo chic pink modela u cijelosti je izrađena ručno od strane gospodina Fukade, kao i većina ostalih besprijekornih detalja na njemu. Bicikl ima i svjetlucave bakrene elemente po sebi, a na njemu je naravno Brooksovo sjedalo kao i Brooksovi kožni gripovi, stickeri, ali i specifična bakrena zaštita za lanac te bakrene pedale. Ova Mini Velo edicija ima svega 10 primjeraka, a svaki bicikl dolazi sa svojim autentičnim serijskim brojem. Svatko tko cijeni ovakav tip unikatne izrade i dizajna, ovo je bicikl koji je onda u tom slučaju must-have, a cijena mu je 3.000 američkih dolara. 

Bicikl koji je jako chic (фото 1)Bicikl koji je jako chic (фото 2)Bicikl koji je jako chic (фото 3)Bicikl koji je jako chic (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više