Traži

Božićna bajka u zagrebačkom Finjaku ove godine stvarno izgleda čarobno

Božićna bajka u zagrebačkom Finjaku ove godine stvarno izgleda čarobno

Tema je "Candy garden"


Fotografija: PR

Dolazi najljepše i najhladnije doba u godini kad vam srce griju osmijesi dragih ljudi, topla čokolada, vrući kesteni i kuhano vino. Još kada to možete pronaći na jednom malom skrivenom mjestu koje je i ove godine posebno osmišljeno i uređeno za vaše uživanje i beskraj uspomena. Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju. Kao i svake godine odlučili su tematski zaokružiti božićnu priču. Ovogodišnja tema priče je Candy garden. Kao i prije i ovog puta vesela družina iz caffe bara Finjak i kreativni tim iz Eventastic studija, stvorili su čarobno mjesto na kojem ćete uživati ovih adventskih dana. Mjesto gdje žive patuljci, medvjedići, a možete čak uživo vidjeti saonice Djeda Mraza prije nego krene na put (i ne samo to možete se i slikati u njima).

Ovaj mali, ali slatki caffe ima još pregršt iznenađenja za svoje posjetitelje, pa je tako jedna od glavnih atrakcija zimski vrt koji je kao iz bajke o princezama i patuljcima kojeg čuvaju dva unikatna i ručno izrađena orašara!Ne možete otići, a da ne probate Finjakovu vruću čokoladu i kuhano vino koja je neizbježan detalj svakog Instagram profila!

Advent u naj Instagrammable caffe baru je otvoren i zaista je vrijedan pažnje, zato svi brzo u Vlašku 78 po svoju fotkicu uz neizbježan hashtag #bozicnabajkaufinjaku! Sigurni smo da će vam se svidjeti, jer nama jest!

Napišite komentar