Search

bon ton store & gallery seli iz Dežmanove

Jedan od najcool zagrebačkih dućana mijenja lokaciju

Image: PR

bon ton store & gallery napušta trenutnu adresu u Dežmanovom prolazu 5, a o novoj lokaciji ćemo pravovremeno biti obaviješteni

U posljednjih godinu dana Dežmanov je prolaz u centru Zagreba stasao u svojevrsno skrovište od užurbanog tempa svakodnevice. Urbanom i kozmopolitskom ugođaju koji prati ulicu zasigurno je doprinijelo otvaranje Dežman bara i bon tona, uz podršku starosjedioca Ane Tevšić i njezina studija "Love Ana" te Saše Šekoranje koji stoji iza "Velveta", ali i cvjetne galerije koju je nedavno otvorio kao svoj showroom na početku prolaza. Jedan od ovih kreativnih igrača koji izlazi iz igre, odnosno seli iz Dežmanovog prolaza, je bon ton store & gallery.

bon ton store & gallery seli iz Dežmanove (фото 1)

Iz bon tona poručuju kako ovo nije njihov kraj nego novi početak i da se na proljeće vraćaju u novom ruhu, još bolji, o čemu će medije pravovremeno obavijestiti putem društvenih mreža.
"U Dežmanovom prolazu bilo je lijepo, međutim vrijeme je za nove početke. Ne želimo još otkriti novu lokaciju, no, ne bojte se, ne idemo daleko, ostajemo u vibrantnom dijelu metropole i raduju nas mnogobrojni lijepi trenuci koji dolaze zajedno s novom 2016. godinom. Sretno svima!'' komentirao je jedan od osnivača, Josip Hubzin.

bon ton store & gallery seli iz Dežmanove (фото 2)

U međuvremenu, bon ton ekipa oprostit će se u svom prepoznatljivom stilu, onako kako je cijela priča i započela, emocijama i glazbom. Tako u utorak, 22. prosinca, u 19 sati najavljuju koncert talentirane jazz pijanistice i pjevačice Lane Janjanin, nakon kojeg slijedi zabava, a glazbu će selektirati vlasnici, Enco Kern i Jogarde. Osim toga, božićna rasprodaja traje, te uz popust 30 – 50% možete nabaviti svoju rock'n'roll BLK DNM kožnu jaknu ili ako preferirate francuski šarm, prekrasne haljinice brenda Paul&Joe Sister, koje samo čekaju novogodišnju noć. Svi ste pozvani, a više informacija o završnom eventu bon tona pratite ovdje.

Njihov će shop i dalje biti dostupan na stranici www.bontongallery.com

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više