Search

Borboleta slavi ljubav s elegantnim gift boxom

Borboleta slavi ljubav s elegantnim gift boxom

Tekst: BURO.


Jedan od najpoznatijih domaćih brendova je odlučio najaviti pozitivnije vrijeme s elegantnim gift boxom u koji su spremili vrijedne znakove pažnje s vlastitim potpisom, ali i potpisom poznatih modnih, beauty i lifestyle brendova poput Nicolasa, Teute, Boye, YSL, Manuele Picard, Nikela i drugih. Iz Borbolete kažu kako je ovaj box posveta nekim bezbrižnijim vremenima koja smo živjeli, a koja će nam opet stići.

Borboleta slavi ljubav s elegantnim gift boxom (фото 1)

"Gotovo svatko je u djetinjstvu imao kutijicu u kojoj je brižljivo čuvao komadiće sreće: narukvice prijateljstva, mamin ruž, prazne bočice parfema, tajni dnevnik, bombon koji smo sakrili od brata, grožđanu mast itd. Našla bi se povremeno u toj kutijici i koja izblijedjela ulaznica s nekog događaja koji nas se posebno dojmio. Tada smo sanjarili o škrinjama s blagom zakopanim na nekoj karipskoj plaži, maštali o tajnim gradovima od zlata, skrivenim u prašumi, lebdjeli nad zelenim brežuljcima, a kada smo odrasli, neke smo snove pretvorili u stvarnost, većinu nažalost i zaboravili, a kutijicu smo zagubili. Imamo i previše opterećenja, nemamo vremena, a, uostalom, kutijica sa sitnicama- pa to je djetinjasto i beskorisno.

Borboleta slavi ljubav s elegantnim gift boxom (фото 2)

Ipak, ovih dana, u godini prepunoj izazova, ta zaboravljena prašnjava kutijica nam omogućuje da opet putujemo u mislima i obojimo i najsivlji dan, da utjehu potražimo u svakodnevnim ritualima, i instinktivno pružimo ruke jedni drugima. " - kazali su iz Borbolete o ovom projektu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više