Search

Brad Pitt prvi put iskreno o alkoholizmu i razvodu

Brad Pitt prvi put iskreno o alkoholizmu i razvodu

U intervjuu za GQ Style

Tekst: A.P.


Image: GQ Style

Poput većine zvijezda s A liste i Brad Pitt rijetko daje intervjue, a pogotovo kad se isti tiču njegovog privatnog života

Iznimku je napravio za GQ Style koji u novom broju donosi vjerojatno najiskreniji intervju 53-godišnjeg glumca koji je posljednjih šest mjeseci bio suočen sa skandalom života. Njegova sad već bivša supruga Angelina Jolie, prije 6 mjeseci je predala papire za razvod zbog incidenta koji se dogodio u privatnom avionu na putu za London. Brad se tada u alkoholiziranom stanju sukobio s njihovim najstarijim sinom, 15-godišnjim Madoxxom. Incident je izazvao veliku pažnju medija, a u priču se umiješala i socijalna služba koja je pokrenula, pa prekinula, istragu radi navodnog zlostavljanja djece. Ovo je prva mrlja u inače besprijekornom CV-u omiljenog glumca, naravno, ako izostavimo razvod od Jennifer Aniston. Pitt danas ima 53 godine i živi sam u svom prvom domu u četvrti Hollywood Hills gdje je ugostio novinara magazina GQ.

Brad Pitt

Uskoro mu izlazi novi film "War Machine" u produkciji kuće Netflix. Osim o filmu, Pitt je poprilično iskreno progovorio o posljednjih 6 mjeseci i krizi s kojom se suočava otkako je ostao sam. Na sreću, ono što je trebao biti razvod stoljeća nije se dogodilo te su Angelina i on radi dobrobiti djece odlučili riješiti stvari izvan suda: "Da smo kojim slučajem završili na sudu ta gorka bitka bi trajala godinama. To je užasno, to izgleda užasno. Takav animozitet i želja za uništavanjem jedno drugoga. Na sudu bi se sve vrtjelo oko afera i stvari koje nisu važne" kazao je.

Priznao je i da je trijezan nakon dugo vremena: "Nije prošao dan otkako sam izašao s fakulteta, a da nisam pio. Moj problem je da sve radim do kraja. Ne znam stati. Tek kad stvari dotjeram do kraja onda stanem. Iskreno govoreći mogao sam popiti votke više nego iti jedan Rus. Toliko sam bio dobar u alkoholiziranju. Bio sam profesionalac. Više ne mogu živjeti tako. Sada pijem sok od brusnice i mineralnu. Sa sigurnošću vam mogu reći da imam najčišći urin u cijelom okrugu Los Angelesa."

Brad Pitt

Nedostaju mu djeca i teško mu pada što Angie i on nisu uspostavili dogovor oko redovitih posjeta. Jedno vrijeme je spavao kod prijatelja na podu jer mu je boravak u ovoj kući bio pretežak i depresivan. Slobodno vrijeme danas provodi kod prijatelja kipara gdje izrađuje sve što mu padne na pamet. Kaže da mu fizički rad godi i da čisti um od loših stvari: "Ova kuća je uvijek bila kaotično okruženje, ispunjeno dječjim glasovima i zvukovima koji su dolazili sa svih strana. Danas su dani tihi kao ovaj, usamljeni.."

Intervju u cijelosti možete pročitati ovdje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više