Search

Cogito Coffee Shop otvoren je i u Dubrovniku

Cogito Coffee Shop otvoren je i u Dubrovniku

Nakon Zagreba i Zadra


Image: PR

Nakon Zagreba i Zadra omiljeni Cogito Coffee Shop otvoren je neki dan i u Dubrovniku, a mi smo zavirili u njihov novi prekrasni prostor

Nakon Zadra i Zagreba, ekipa koja stoji iza pržionice Cogito Coffee u zagrebačkoj ulici Jurja Žerjavića 7/2, odmah uz popularni Cafe u Dvorištu odlučili su otvoriti još jedan lokal, i to onaj u Dubrovniku. Njihovu sjajnu kavu, koju su mnogi instantno zavoljeli sada će moći kušati svi oni koji se ovo ljetno nađu na dubrovačkoj adresi Stajeva ulica 5 u simpatičnom i šarmantnom prolazu. Riječ je o još jednom lokalu koji nosi njihovu karakterističnu estetiku u koju su ovaj put odlučili podariti i dozu elegancije. Djelomično plavi zidovi, bjelina, mramorna ploha šanka u kombinaciji s drvom, šalice u njihovim prepoznatljivim bojama koje imaju u svim svojim lokalima, decentne visilice u zlatnoj boji, samo su neki vedri i usklađeni detalji koji dobrovački Cogito Coffee Shop čine unikatnim.

Cogito Coffee Shop otvoren je i u Dubrovniku (фото 1)

U svojoj ponudi osim kave, ovdje poslužuju i ledene čajeve, svježe sokove i naravno, nezaobilazno ljetno piće, odnosno razne napitke od kave kao što je primjerice "cold brew". Sam prostor smješten je u prolazu gdje su postavili i nekoliko klupica i stolaca na kojima svi gosti mogu zasjesti, odmoriti i osjetiti dašak dubrovačke arhitekture. Podsjetimo, iza cijelog i vrlo uspješnog Cogito projekta stoji dvojac, Matija Hrkać i Matija Belković, dečki koji su niz godina, kako i sami nerijetko ističu - u svijetu kave, a sada su to odlučili omogućiti svima, od Zagreba do Dubrovnika.

Cogito Coffee Shop otvoren je i u Dubrovniku (фото 2)

Cogito Coffee Shop otvoren je i u Dubrovniku (фото 3)

Cogito Coffee Shop otvoren je i u Dubrovniku (фото 4)

Cogito Coffee Shop otvoren je i u Dubrovniku (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više