Search

Danas se otvara zimski pop-up vrt na Tuškancu

Danas se otvara zimski pop-up vrt na Tuškancu

Još jedna lokacija s uzbudljivim glazbenim programom


Image: Promo

Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac sprema puno sjajne glazbe, craft pivo i dobru hranu

Potpuno drugačija adventska priča našla je svoje mjesto na prostoru ljetne pozornice Tuškanac u okružju magične park šume u centru Zagreba. Pop Up Winter Garden u intimnijem okruženju na jedinstvenoj lokaciji na otvorenom donosi jedan poseban Božić počevši od četvrtka 8. prosinca.

Grinch se ovoga puta upetljao u cijelu priču i spojio najbolje zagrebačke "Gardene" u urbani božićni događaj koji u Zagreb donosi dašak Londona i Berlina uz puno sjajne glazbe, craft piva i dobre hrane.

Swanky Monkey Garden, The Garden Brewery, A Most Unusual Garden, zajedno uz Submarine i Toasterie by Trapula nude svoje prepoznatljive koncepte na sjajnoj lokaciji, uz The Garden craft pivo, zimske koktele, nezaobilazno kuhano vino, burgere i još pregršt toga, a sve je u ponudi na prozorima jedinstvenih brodskih kontejnera koje su uredili poznati street art umjetnici.

Danas se otvara zimski pop-up vrt na Tuškancu (фото 1)

Big Danny Kane zadužen je za otvorenje Pop Up Winter Gardena u četvrtak 8. prosinca. S više od dva desetljeća na sceni. Surađivao je s nekima od najvećih imena kao što su Sara Nelson iz Massive Attacka, reggae legenda Bitty McLean, UB40 kojima je producirao album, ili remiksirao za Chaka Khan. Za zagrijavanje je zadužen Dj Phill Jackson, a sve počinje od 17 sati.

Božićna piva iz The Garden Brewery

U petak 9.prosinca je na rasporedu Adriatic Coasting, a kao istoimena radijska emisija ovaj hvaljeni projekt je dom našao na YammatFM-u. Ovoga puta Nick Colgan i Pepi iz The Garden Brewery tima donose svoje birane zvukove na otvorenom. Subota je rezervirana za božićne radionice za djecu, dok večer preuzima DJ Bizzo Bodega i vrti glazbu za ples, a nedjelju režira DJ Flaneur sa chill glazbom na ljetnoj pozornici Tuškanac.

Cijeli prosinac uživajte u sjajnom pivu, odlično glazbenoj selekciji, ukusnim zalogajima, kinu na otvorenom, kreativnim programima za najmlađe i drugačijem adventu uz Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više