Search

Dani kad smo imali \"previše stvari\" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku

SAMMANHANG


Image: PR

Sedam dizajnera radilo je na kolekciji SAMMANHANG, izrađenoj od različitih materijala, s inovativnim rješenjima za pohranu stvari...

Jeste li se ikad zapitali što znači imati jako puno stvari - i kako se osjećate kad sve ima svoje mjesto? Srećom, IKEA je poznata po rješenjima za pohranu stvari. Novom SAMMANHANG kolekcijom IKEA se želi povezati s emocionalnim aspektom čuvanja predmeta - pogotovo onih sitnica što imaju sentimentalnu vrijednost i koje "pričaju priču". A upravo su te sitnice i kolekcije način da izrazimo vlastito "ja".

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 1)

Od manjih posuda, kao što su kutijice za čuvanje sitnica, preko pladnjeva pa do većih komada namještaja za pohranu, kolekcija SAMMANHANG slavi kolekcionara u svakom od nas, prihvaćajući i izlažući predmete koji su nam dragi. Istaknuvši novo lice IKEA predmeta za pohranu, kolekcija SAMMANHANG je izrađena u suradnji sa sedam dizajnera, a predmeti koji je tvore napravljeni su od različitih materijala.

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 2)

"Mi u tvrtki IKEA vrlo smo dobri kad treba osmisliti novi način za pospremanje stvari – i stoga vam tako uspješno omogućavamo da svoje stvari spremite na vrlo racionalan način. Sa SAMMANHANG kolekcijom željeli smo dodirnuti i emocionalnu stranu pospremanja", kaže James Futcher, kreativni lider u tvrtki IKEA.

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 3)

Ideja pokretanja SAMMANHANG kolekcije temelji se na suvremenim potrebama pohrane stvari, s čime se susreće većina ljudi. Iako prisutan trend da imamo što manje stvari kod kuće, a domove sve više uređujemo minimalistički, stvarnost je drukčija - mnogima je teško odvojiti se od stvari koje za njih imaju (i) sentimentalnu vrijednost. Zapravo, većina ljudi uživa u prikupljanju, ali možda ne zna kako prikazati i organizirati svoje stvari. Dakle, ova kolekcija će u stvari pomoći da svoje omiljene predmete stavite u pripadajući, suvremeni kontekst.

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 4)

Kolekcija SAMMANHANG nije ovdje da bi sudila o vašoj ljubavi za sakupljanjem stvari, niti je tu kako bi skrenula pozornost s vaše kolekcije. Ona dolazi samo zato da bi vaše drage sitnice stavila u prvi plan i tako slavila vaš kolekcionarski duh. Kolekcija SAMMANHANG u prodaji je u robnoj kući IKEA Zagreb i online od 1. kolovoza 2018.

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 5)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 6)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 7)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 8)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 9)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 10)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 11)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 12)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 13)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 14)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 15)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 16)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 17)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 18)

Dani kad smo imali "previše stvari" sada su prošlost. Pogledajte novu IKEA kolekciju koja je stigla u Hrvatsku (фото 19)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više