Traži

Običan dan pretvorite u nezaboravnu pustolovinu!

Običan dan pretvorite u nezaboravnu pustolovinu!

Zakoračite u svijet pametnijeg plaćanja


Fotografija: PR

Svakodnevica istovremeno može biti uzbudljiva i jednostavna, ovisno o perspektivi. Baš kao što i iskustvo plaćanja može biti više od samog trošenja. Dopustite da vam pokažemo kako se kroz oči članova Diners Cluba običan dan pretvara u nezaboravnu pustolovinu i zakorači u svijet pametnijeg plaćanja.

Živimo na početku budućnosti i zato smo stvorili suvremeno financijsko iskustvo u kojem digitalno nije samo šminka, već način života. Svoju Diners Club karticu sada možete zatražiti 100% digitalno, u samo nekoliko klikova. Bez papira, bez potpisa, bez imalo gnjavaže. Pametno.

A čekajte samo da vidite našu novu mobilnu aplikaciju ECC Mobile. Prati kako trošiš i upravljaj svojim financijama fleksibilnije nego ikad. Pomnoži sreću, a troškove podijeli na rate - njih čak 36! A ako vam ulete izvanredni izdaci, nema problema, jednostavno preskočite ratu za taj mjesec. Ili platite sve odjednom - vi odlučujete. I plaćate pametnije!

Sve što sad trebate učiniti je otići na www.diners.hr, zatražiti svoju Diners Club karticu u par klikova i ona će vam stići na adresu za nekoliko dana. Učinite to do 31.12. i oslobodit ćemo vas plaćanja članarine za prvu godinu korištenja. Prilično pametno, ha?

Ali učinimo stvari još zanimljivijima. Pripremili smo trostruki izazov za one koji žele više. Odvaži se i sudjeluj, možeš samo profitirati. U tri mjeseca ostvari tri cilja, a mi ti za svaki umanjujemo sljedeći račun. Uštedi do 300 kuna za nova iskustva. Jesmo rekli da je pametno? Pametno je.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar