Traži

Disney najavljuje zabavni park na temu \"Ratova zvijezda\"

Disney najavljuje zabavni park na temu "Ratova zvijezda"

Daleka galaksija postaje stvarnost


Fotografija: buro247.ru

Fanovi SF klasika "Ratovi zvijezda" ove godine imaju puno razloga za slavlje. Osim što će krajem godine stići novi nastavak poznate franšize, Disney je najavio da će graditi dva nova zabavna parka posvećena upravo popularnoj SF sagi

Jedna od brojnih uzbudljivih novosti objavljenih na nedavno održanoj konferenciji Disney D23 EXPO 2015. snažno je odjeknula među mnogobrojnim fanovima popularne SF sage "Ratovi zvijezda". Naime, Disney je najavio otvorenje dvaju tematskih parkova posvećenih upravo "Ratovima zvijezda" – jedan će se nalaziti u Anaheimu u Kaliforniji, a drugi u Walt Disney Resortu u Orlandu na Floridi. 

Predsjednik i izvršni direktor Bob Iger ovu je vijest podijelio s 7500 okupljenih posjetitelja konferencije koji su s ogromnim oduševljenjem prihvatili vijest. Fanove očekuje uzbudljiv sadržaj među kojima i dosad neviđeni planet, mogućnost komunikacije s omiljenim likovima, upravljanje legendarnim Millennium Falconom i cijeli jedan fantastični svijet kakav nam je davne 1977. predstavio George Lucas.

"Stvorit ćemo jedan svijet koji će vas ostaviti bez teksta i koji predstavlja naš prostorno najveći park posvećen jednoj temi. Područja u sklopu Disneylanda i Walt Disney World parka prevest će posjetitelje u jedan posve novi planet, uključujući i epsku avanturu u kojoj posjetitelji ulaze u središte bitke između pobunjenika i Galaktičkog imperija", kazao je Iger. 

Disney najavljuje zabavni park na temu "Ratova zvijezda" (фото 1)

Disney najavljuje zabavni park na temu "Ratova zvijezda" (фото 2)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor