Search

Divne mirisne svijeće od sojinog voska

Divne mirisne svijeće od sojinog voska

Nimbus

Urednik: Tina Kovačiček

Image: PR

U Hrvatsku su iz Grčke stigle divne mirisne svijeće, ručno rađene i 100% biljnog porijekla

Načinjene od sojinog voska koji se dobiva iz obnovljivih biljnih izvora, u potpunosti su ekološke i izvrsna alternativa parafinskim svijećama a usto imaju brojne prednosti. Spomenimo da ne sadrže GMO ni pesticide, fitilj je napravljen od prirodnog pamuka koji ne sadrži tragove cinka i olova a sojin vosak gori na nižoj temperaturi pa ove svijeće traju duže nego klasične parafinske svijeće. Osim toga, pakiranje odnosno spremnik u kojem se nalaze kao i sam vosak mogu se reciklirati.

Divne mirisne svijeće od sojinog voska (фото 1)
Ove visoko kvalitetne svijeće mogu se kupiti u knjižari Planetopija u Ilici 68, a možete odabrati dvije veličine i dva različita pakiranja. Odaberete li manje svijeće u limenci, na izbor su vam sljedeće mirisne note: bijeli mošus, citrus, lavanda, cimet, jasmin, sandal ruža, slatki sandal, bambus, jantar i francuska vanilija.

Divne mirisne svijeće od sojinog voska (фото 2)

Veće i još luksuznije svijeće u posudama od elegantnog mliječno-bijelog stakla imaju mirisne note koje će vas očarati: antitabac, bijeli mošus, cimet, divlja smokva, dječji puder, francuska vanilija, jantar ylang, menta limeta, sandal ruža i slatki sandal. Uz prirodnu svjetlost i suptilni miris ovih svijeća preporučujemo čitati dobru knjigu i pijuckati ukusan čaj, idealno za opuštanje u nadolazeće zimsko vrijeme. A kombinacija Nimbus svijeće i dobre knjige odličan su izbor za darivanje obitelji i prijatelja.

Divne mirisne svijeće od sojinog voska (фото 3)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više