Search

Gwyneth Paltrow udružila snage s Netflixom: Uskoro stiže \"The Goop Lab\"!

Gwyneth Paltrow udružila snage s Netflixom: Uskoro stiže "The Goop Lab"!

Goop u novom ruhu

Tekst: D.M.

Image: Instagram,
Netflix

Netflix je izbacio prvi trailer za mini serijal ''The Goop Lab''. Vodit će ga osnivačica lifestyle platforme Goop, dobro nam znana Gwyneth Paltrow. Paltrow je odlučila svoju lifestyle platformu, koji istražuje alternativne oblike brige za dobrobit, pretvoriti u emisiju. U serijalu će, sukladno temama portala, biti riječ o svemu od liječenja energijom i psihodelika do primjenjivih feminističkih teorija o seksu i spiritualnih medijatora.

Gwyneth Paltrow udružila snage s Netflixom: Uskoro stiže "The Goop Lab"! (фото 1)

''Dosegnite nove dubine'', natpis je Netflixovog plakata na kojem se Paltrow pojavljuje usred sugestivnog vizuala.

Otkako je lansiran 2008. godine, Goop je bio centar brojnih kontroverzi i prigovora zbog sumnjivih wellness prijedloga. Portal je 2018. okrivljen za 145.000 američkih dolara od strane zakonodavnih tijela u Kaliforniji zbog vaginalnog detox jajeta koji se prodaje na web stranici za koje je tvrdila da može uravnotežiti hormone, regulirati menstrualni ciklus i spriječiti prolaps maternice.

Paltrow je zahvaljujući Goopu dobila reputaciju one prijateljice iz svačijeg života koja se svako malo odvaži na avanturu koja izgleda kao manifest sloma živaca, no nekako na kraju ispadne da je to upravo ono što je trebala.

Gwyneth Paltrow udružila snage s Netflixom: Uskoro stiže "The Goop Lab"! (фото 2)

Serijal prati Paltrow i nekolicinu Goopovih urednika u pohodu na čiji je zajednički nazivnik wellness. Neke od studija kojima se novi lifestyle laboratorij bavi su, kako saznajemo u traileru, hladna terapija, orgazmi i razgovor sa svojim duhovnim vođom iz druge dimenzije. Netflix će lansirati mini serijal 24. siječnja.

Trailer započinje objašnjenjem kako je Goop mjesto na kojem se istražuju one opasne, ali uzbudljive ideje poput egzorcizma i konzumacije ayahuasce i halucinogenih gljiva - u svrhu duševnog pročišćenja, naravno.

"Tu smo samo jednom, imamo jedan život, kako ga možemo izmusti do kraja?", na koncu nas pita hollywoodska miljenica.

više