Search

Dubrovnik je 'it' destinacija za vjenčanja

Dubrovnik je 'it' destinacija za vjenčanja

"Jer svi žele vjenčanje u gradu Igre prijestolja."

A.P.

Image: Natalie Joos Instagram

Popularna blogerica i casting agentica Natalie Joos bila je jedna od uzvanica na prestižnom dubrovačkom vjenčanju Fabiole Beracase. Natalie je sa svojim brojnim auditorijem podijelila dojmove iz Dubrovnika koji je proglasila jednom od najpoželjnijih destinacija za vjenčanja

U svom osvrtu na vjenčanje stoljeća, Natalie je istaknula kako će ovo vjenčanje biti teško nadmašiti te da mladenci nisu štedjeli sredstva ni vrijeme kako bi svojim uzvanicima osigurali nezaboravna tri dana u našem lijepom Dubrovniku. Slavna blogerica navela je sedam razloga zašto bi se trebali vjenčati baš u Dubrovniku. Kao prvi razlog navodi očaravajuću prirodu i pogled koji puca s dubrovačkih padina.

1. Pogled je prekrasan. Stari grad izgleda kao mjesto iz bajke baš kao u seriji "Igra prijestolja". Možda vam mogu predložiti tematsko vjenčanje u stilu popularne serije?

2.  Po mom mišljenju morate odsjesti u Villi Dubrovnik. Smještena u mirnom istočnom dijelu grada, ova vila se odlikuje šarmom i romantikom. Sobe su prostrane i većina njih ima terase s pogledom. Osoblje je iznimno profesionalno i ugodno.

Natalie Joos

3. Dubrovnik je prava turistička destinacija. Znamenitosti su glavna atrakcija. Svaki dan u luku pristaju veliki cruiseri s kojih tisuće ljudi kreće u turističku rutu po starim zidinama. Predlažem da iznajmite automobil i odete u šetnju na brdo i posjetite tvrđavu Lovrijenac. Ako ste obožavatelj pauna svakako posjetite Lokrum, maleni otok na kojem obitava stotine paunova. Ako ostanete dovoljno dugo vidjet ćete kako šire svoje repove i otkrivaju čarobna pera. Hrvatsku je najbolje iskusiti s mora, svakako unajmite brod, plivajte, ronite i uživajte u plavom Jadranskom moru.

4.  Znam da će me Talijani mrziti nakon ove izjave, ali sladoled u Dubrovniku je "za umrijeti". Preporučujem slastičarnicu Dubrovnik (Ulica 17) gdje prave voćne okuse bez vrhnja i mlijeka.

5.  Za vrijeme svog boravka morate jesti ribu.

Natalie Joos

6. Što se shoppinga tiče u Dubrovniku možete "nastradati". Pored malih suvenirnica koje prodaju hrvatske dresove i svakojake suvenire, možete potrošiti svoju životnu ušteđevinu u concept storeu Maria. Tamo možete pronaći sve brendove, od Valentina do Wanga. Nažalost u  Dubrovniku nisam pronašla nijedan vintage shop.

7. Ljetna sezona u Dubrovniku je tek počela. Svako jutro kad bih razmaknula zastore vidjela bih čisto plavo nebo. Kada smo bili na odlasku temperatura se već popela na 31 stupanj. Ukratko: vrijeme u Hrvatskoj će vas dobro poslužiti.

Više potražite na blogu: talesofendearment.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

više