Search

Dvije kreativke imale su sjajnu ideju za subotnje popodne, a danas se na njihovim druženjima traži mjesto više

Dvije kreativke imale su sjajnu ideju za subotnje popodne, a danas se na njihovim druženjima traži mjesto više

Mini retreat u jednom zagrebačkom vrtu

Tekst: Lidija Lončarić


Image: Lili Bašić

U želji da zajednički naprave nešto kroz što će moći promovirati aktivan i zdrav način života koji i privatno zagovaraju, Iva Savić i Doris Valković došle su na ideju mini retreata u jednom zagrebačkom vrtu. Jedan takav održale su i prošlog vikenda te su u sklopu istog polaznicama ponudile spoj tjelovježbe i zdrave hrane na jedan posve drugačiji, prirodniji i opušteniji način, daleko od gradskog asfalta.

Kako ovakav način života, koje i same svakodnevno prakticiraju, žele približiti što većem broju ljudi, mini retreat planiraju organizirati sve češće, a polaznicima omogućuju tri sata opuštanja i druženja u maloj zelenoj oazi u srcu grada, kako je same nazivaju.

"Htjele smo na jednom mjestu spojiti našu ljubav prema prirodi, tjelovježbi i zdravoj prehrani, tu priču približiti ljudima te ih motivirati da počnu razmišljati u tom smjeru. Želimo na svoj način širiti svijest o važnosti kretanja, opuštanja i uravnotežene prehrane u današnjem prebrzom načinu života", rekle su.

Dvije kreativke imale su sjajnu ideju za subotnje popodne, a danas se na njihovim druženjima traži mjesto više (фото 1)

Za aktivni dio programa na posljednjem je mini reatreatu bila zadužena Marita Ukić, diplomirana kineziologinja i instruktorica iz MBS centra, dok su Iva i Doris za polaznike pripremile bogat švedski stol na kojem su poslužile isključivo veganska jela. Za svaku je pohvalu i kako je baš sva hrana pred posjetitelje stigla u biorazgradivom posuđu, a našlo se tu svega, od dipova i krekera, preko slasnih povrtnih smotuljaka pa sve do deserata koji oduševljavaju kako izgledom, tako i okusom.

Iva i Doris inače su blogerice koje stoje iza blogova culinary postcards i Foodoris, a Doris je uz podršku prijateljice Sanje prije nešto više od godinu dana pokrenula i Seed, svoj brend zdravih proizvoda. Na mini retreat u organizaciji ove dvije kreativke prijaviti se možete putem njihovih Instagram profila.

Dvije kreativke imale su sjajnu ideju za subotnje popodne, a danas se na njihovim druženjima traži mjesto više (фото 2)

 

Dvije kreativke imale su sjajnu ideju za subotnje popodne, a danas se na njihovim druženjima traži mjesto više (фото 3)

 

Dvije kreativke imale su sjajnu ideju za subotnje popodne, a danas se na njihovim druženjima traži mjesto više (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više