Search

Ekipa iz Osijeka na inovativan način pruža otpor betonizaciji jadranske obale. Osmislili su modularne montažne plaže

Ekipa iz Osijeka na inovativan način pruža otpor betonizaciji jadranske obale. Osmislili su modularne montažne plaže

Hvalevrijedan koncept Aurea Beach

Image: PR

Osječani su predstavili novi inovativni proizvod, kako na hrvatskom tako i na svjetskom tržištu, a u pitanju su Aura Beach modularne plaže, terase i staze. Naime, jednostavnim spajanjem modula (drvene ploče napravljene od drva Ariš) od nepristupačne kamenite plaže možete dobiti plažu prilagođenu vašim željama i potrebama. Također, kroz nepristupačni teren i šikaru jednostavno možete napraviti i prelijepu šetnicu, a od modula također, brzo i jednostavno možete montirati terasu za restoran ili kafić. Ono što je još veliki plusu u cijeloj priči jest da je za module moguće pričvrstiti suncobrane ili solarne svjetiljke. S obzirom na to da se radi o montažnim odnosno demontažnim elementima, za njihovo postavljenje nisu potrebne nikakve građevinske dozvole!

Ekipa iz Osijeka na inovativan način pruža otpor betonizaciji jadranske obale. Osmislili su modularne montažne plaže (фото 1)

Kada govorimo o samim modulima čija je nosivost 500 kg, noge su im podesive po visini tako da bez obzira gdje ih postavljate uvijek ćete dobiti ravnu podlogu. Čvrsta metalna konstrukcija je vruće cinčana s čime je zaštićena od hrđanja kako bi bila otporna na sve vremenske uvjete (more, sol, kiša, sunce…). Sami moduli međusobno se spajaju inox vijcima dok se za podlogu učvršćuju klinovima ili sidrenim vijcima ovisno o kakvoj se podlozi radi. Inače, ideja i cijela stvar ne može biti jednostavnija, logičnija i praktičnija, a povod ovom odličnom i hvalevrijednom konceptu proizašao je iz zaustavljanja devastacije obale i njezinog betoniranja te ujedno povećati kvalitetu i kapacitete u segmentu plaža i terasa. Betoniziranje plaža najviše štete okolišu, kako ekološko tako i vizualno, a sada konačno imamo i odlično rješenje... Za više informacija posjetite ovu stranicu

Ekipa iz Osijeka na inovativan način pruža otpor betonizaciji jadranske obale. Osmislili su modularne montažne plaže (фото 2)

Ekipa iz Osijeka na inovativan način pruža otpor betonizaciji jadranske obale. Osmislili su modularne montažne plaže (фото 3)

Ekipa iz Osijeka na inovativan način pruža otpor betonizaciji jadranske obale. Osmislili su modularne montažne plaže (фото 4)

Ekipa iz Osijeka na inovativan način pruža otpor betonizaciji jadranske obale. Osmislili su modularne montažne plaže (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više