Search

Četiri stvari koje trebate znati danas

Četiri stvari koje trebate znati danas

Pregled događaja

Tekst: A.P.


Image: Getty/Guliver

U našem dnevnom pregledu događaja donosimo zanimljivosti iz svijeta mode, filma, društva, glazbe

Kate Middleton očekuje treće dijete
Vojvotkinja od Cambridgea očekuje svoje treće dijete, objavljeno je danas iz palače Kensington. Također su kazali da će Vojvotkinja odgoditi sva službena pojavljivanja do daljnjega jer joj je dijagnosticiran Hyperemesis Gravidarum, točnije poremećaj koji za rezultat ima teške jutarnje mučnine koje izazivaju dehidraciju i ketozu.

Kate Middleton

Zašto Kendall Jenner propušta reviju Victoria's Secret?
Dok se njena kolegica Gigi pridružila postavi anđelica koje će šetati spektakularnom pistom VS revije, ime Kendall Jenner neće biti na popisu. Mediji su danima nagađali u čemu je stvar da bi napokon povukli logičan zaključak. Naime, Kendall je zaštitno lice donjeg rublja La Perla, a taj podatak nije sjeo najbolje čelnicima VS brenda.

Kendall Jenner

Leo DiCaprio kao potencijalni Joker?
Prije tjedan dana smo najavili kako je u planu snimanje filma o Jokeru koji je onomad maestralno utjelovio Heath Ledger. U studiju Warner Bros navijaju za Leonarda DiCaprija kao potencijalnog Jokera, što ne bi bilo čudno s obzirom na to da je kao producent angažiran Martin Scorsese koji DiCaprija uvijek angažira na svojim filmovima.

Tom Ford perfume

Novi parfem Toma Forda se zove "Fucking Fabulous"
Limitirano izdanje parfema intrigantnog naziva bit će dostupno 6. rujna i to nakon što dizajner prikaže svoju novu kolekciju u New Yorku. Glavne note parfema čine ulje gorkog badema, cvijet irisa, ekstrakt tonke i cashmeran. Parfem će koštati 310 dolara (bočica od 50 ml), a bit će dostupan u Tom Ford buticima i na tomford.com

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više